INGREDIENSER TIL ÉN PERSON
Tid: 20 min.
Tilbehør: 50 gram grov bulgur eller auberginesalat.
- 150 gram torskefilet
- 1 spsk. persille
- 1 fed hvidløg
- 1 spsk. citronsaft + ¼ af skallen
- 1 tsk. olivenolie
- ½ skive rugbrød
- 10 mandler
- Salt & peber
SÅDAN GØR DU
- Tænd din ovn på 200 grader, varmeluft
- Hak mandler, persille, hvidløg og brød groft.
- Riv skallen på citronen på den fine side af rivejernet
- Vend det hele sammen med olivenolie og saften fra citronen
- Fordel din topping på din fisk og bag den i en forvarmet ovn, i ca. 15 minutter, indtil den er gylden/sprød
- Server med tilbehør
- Velbekomme ♡
Opskriften er lavet i samarbejde med min dygtige madblogger Camille Maja 🙂