Min kærestes forældre har Tvedemose svampe-gartneri hvilket betyder, at vi ofte bliver forkælet med lækre svampe, bl.a. kejserhatte og portobellosvampe. Portobellosvampene var utrolig store denne gang, og det gav anledning til at bruge dem som burgerboller 🙂Jeg spiser forholdsvis low carb om aftenen, da jeg ikke har behov for store mængder af kulhydrater inden sengetid – og af samme årsag er en low carb burger genial, da jeg erstatter burgerbollen med portobellosvampe. Nedenstående burger består af 2 store portobellosvampe, en hakkebøf på 150 gram (3-7 %), tomat, agurk, rødløg, lidt hytteost, salat og en skive ost. Portobellosvampene fik 15-20 minutter på 175 grader (varmluft). Jeg skyllede svampene, så de var forholdsvis våde, da jeg kom dem ind i ovnen. Jeg overhældte dem derudover med vand to gange undervejs for at sikre, at de blev bløde og lækre – og ikke tørre. Jeg kan helt klart anbefale at erstatte burgerbollen med portebellosvampe 🙂
XO ML