Proteinpandekager lavet på hytteost

Der er en del, som ikke bryder sig om tanken om at indtage proteinpulver, og af samme årsag har jeg eksperimenteret med at lave nogle proteinpandekager – uden proteinpulver. Jeg har erstattet proteinpulver med hytteost, for på den måde at fastholde et højt proteinindhold.

IMG_7180

Jeg synes selv, at mit første eksperiment var meget vellykket, og jeg er helt vild med den konsistens pandekagerne får, når de indeholder hytteost. De bliver meget mere cremede og lækre i konsistensen – så det er bestemt ikke sidste gang, at jeg vil eksperimentere med hytteost i mine proteinpandekager 🙂

IMG_7181 IMG_7179

Ingredienser – til en person

 • 30 gram grovvalsede havregryn
 • 100 gram hytteost
 • 100 gram æggehvider
 • 50 gram mælk (jeg brugte skummetmælk)
 • 1 tsk. bagepulver
 • 1 tsk. kanel
 • 50 gram hindbær
 • 25 gram skyr
 • 1 spsk. kokosmel (kokosflager)

Fremgangsmåde

 • Bland havregryn, hytteost, æggehvider, mælk, bagepulver samt kanel i en skål og blend.
 • Lav en masse små pandekager på panden
 • Lav i mellemtiden din hindbær-topping, som består af skyr og hindbær.
 • Stabel din pandekager, drys med kokosmel (kokosflager) og kom din hindbær-topping på.
 • Velbekomme

Ernæringsindhold

Skærmbillede 2013-08-15 kl. 09.52.57

// ML

 

Posted in Opskrifter

Relaterede indlæg

@marielouisecramer

Seneste fra Instagram