Jeg er altid pÃ¥ jagt efter ny inspiration – især til min frokost. Det kan være et af de sværeste mÃ¥ltider pÃ¥ dagen at planlægge – især hvis man er pÃ¥ farten. Denne æggesalat smager fantastisk, og den kan sagtens medbringes i en tupperware eller lign.
Ingredienser
- 2 hårdkogte æg
- 50 gram æble
- 50 gram skyr
- 3 cherrytomater (ca. 50 gram)
- Krydderier: karry, salt og peber
- Evt. flydened sødemiddel
Fremgangsmåde
- Skær de hårdkogte æg i store tern, og kom æggene ned i en skål. Jeg brugte kun æggeblommen fra det ene æg, for at spare på kalorieindholdet i æggesalaten.
- Skær æble og cherrytomaterne i tern, og kom dem ned i skålen.
- Tilsæt skyr samt krydderier, og vend i de øvrige ingredienser.
- NB. Det er et must, at du har en god karry, ellers bliver æggesalaten ikke velsmagende. Du kan vælge at tilsætte enkelte dråber af sødemiddel for at fjerne den bitre smag fra din karry.
- Spisetid 🙂
Energiindhold
Æggesalaten indeholder 169 kcal., 17 gram protein, 11 gram kulhydrat og 6,2 gram fedt.
Jeg spiste min æggesalat til noget knækbrød, og det smagte utrolig godt! Try it
// ML