Æggesalat

Jeg er altid pÃ¥ jagt efter ny inspiration – især til min frokost. Det kan være et af de sværeste mÃ¥ltider pÃ¥ dagen at planlægge – især hvis man er pÃ¥ farten. Denne æggesalat smager fantastisk, og den kan sagtens medbringes i en tupperware eller lign.

Ingredienser

  • 2 hÃ¥rdkogte æg
  • 50 gram æble
  • 50 gram skyr
  • 3 cherrytomater (ca. 50 gram)
  • Krydderier: karry, salt og peber
  • Evt. flydened sødemiddel

Fremgangsmåde

  • Skær de hÃ¥rdkogte æg i store tern, og kom æggene ned i en skÃ¥l. Jeg brugte kun æggeblommen fra det ene æg, for at spare pÃ¥ kalorieindholdet i æggesalaten.
  • Skær æble og cherrytomaterne i tern, og kom dem ned i skÃ¥len.
  • Tilsæt skyr samt krydderier, og vend i de øvrige ingredienser.
  • NB. Det er et must, at du har en god karry, ellers bliver æggesalaten ikke velsmagende. Du kan vælge at tilsætte enkelte drÃ¥ber af sødemiddel for at fjerne den bitre smag fra din karry.
  • Spisetid 🙂

Energiindhold

Æggesalaten indeholder 169 kcal., 17 gram protein, 11 gram kulhydrat og 6,2 gram fedt.

Jeg spiste min æggesalat til noget knækbrød, og det smagte utrolig godt! Try it
// ML

foto

Posted in Opskrifter

Relaterede indlæg

@marielouisecramer

Seneste fra Instagram