Her til aften var det min tur til at stå for mad til madklubben. Jeg fik bikset en asiatisk salat sammen vendt i gomadressing med lynstegt tun. Top lækkert.
Ingredienser til 4 personer
- Et spidskål
- En broccolistok – smager super godt, hvis du skærer den i helt tynde skiver.
- Et halvt blomkål
- En håndfuld cherrytomater
- Tangsalat
- 150 gram grønne bønner
- Tangsalat – jeg købte tangsalat & gomadressing hos min lokale sushimand
- Gomadressing
- 600 gram tunbøf
- Sesamfrø
Fremgangsmåde
- Skær spidskål, broccolistok og blomkål fint, og kom ingredienserne i en skål sammen med tomat og tangsalat.
- Hæld kogende vand over de grønne bønner, og lad dem ligge i vandet i 5-10 minutter. Når bønnerne er kølet af, kommer du dem i skålen med de øvrige ingredienser.
- Tilsæt gomadressing
- Kom olie/smør på panden, og når panden er helt varm, steger du tunbøffen kort på ydersiden. Stegetiden afhænger af størrelsen af din bøf. Jeg havde en bøf til 4 personer på ca. 600 gram, og jeg stegte min tun ca. 20-30 sek. på hver side. Vend tunbøffen i en skål med sesamfrø, så bøffen får sesamfrø på kanterne.
- Lad tunbøffen køle af, og skær den i fine skiver.
- Du kan nu nyde din asiatiske salat med lynstegt tun – velbekomme 🙂