Aubergine pizza

Min fredag aften stod på tøsehygge hjemme i lejligheden, med min skønne veninde. Der er ikke noget bedre end fantastisk selvskab – og lækker mad. Menuen stod på aubergine pizza og zucchini/ squash spaghetti, og det smagte fantastisk! Aubergine pizzaen var super nem at lave, og det fungerede perfekt som en lille appetizer.

Fremgangsmåde
Skær en aubergine i skiver af ca. 1 cm tykkelse, og tilsæt salt. Kom auberginen i ovnen på grill i ca. 10-15 minutter. Smør herudover tomatpuré på aubergineskiverne, og tilsæt lige præcis den topping, du lyster. Vores topping bestod af: parmaskinke, mozzarella, gedeost, cherrytomater og oregano. Kom aubergine med topping i ovnen i ca. 15 minutter – og så er det spisetid 🙂

Efter aubergine pizzaerne nød vi en lækker zucchini spaghettiret med spinat, avokado, rødløg, blandede svampe og rejer stegt i hvidløg. Se opskrift i et af mine tidligere blogindlæg: http://marielouisecramer.dk/squash-spaghetti .

Velbekomme
// Marie Louise

Posted in Opskrifter

Relaterede indlæg

@marielouisecramer

Seneste fra Instagram