Squash spaghetti med pesto

Så er eksamensperioden for denne omgang heldigvis overstået! Jeg har i den seneste uge gemt mig indendøre, og jeg trænger derfor virkelig til at komme ud og se andet end min lejligheds fire vægge 😉

Når eksamen fylder alt igennem en periode, er det skønt at have nogle overspringshandlinger – og jeg søger gerne til madlavningen 🙂 I denne omgang kom der en top lækker ret ud af det, som jeg bliver nødt til at dele med jer..

Resultatet blev denne squash-“spaghetti” ret, som smagte helt fantastisk. Idéen var egentlig ikke at poste rettet, så jeg har desværre ikke nogle “progres-billeder”. Jeg håber dog at dette billede alligevel er nok til at give dig lysten til at “give it a try” 🙂

Ingredienser – Squash, svampe (naturligvis fra Tvedemose Champignon), rødløg, flødestuvet spinat, avokado og (en god) pesto.

Fremgangsmåde – Jeg starter med at skære squashen over på midten, hvorefter jeg skær den i tynde skiver – jo tyndere jo bedre, i hvert fald hvis retten skal efterligne almindelig spaghetti 🙂 Squashen er nu klar til at blive overhældt med kogende vand – men vent til kort før servering. Jeg steger herefter rødløg og svampe på panden, og opvarmer den flødestuvede spinat i en gryde. Når rødløg, svampe samt spinaten er klar til servering, overhælder jeg squash-spaghettien med kogende vand, og lader det stå et par minutter. Herefter hældes vandet fra squashen, og squash-spaghettien blandes med svampe, rødløg og spinat. Herudover tilsætter jeg avokado og pesto i blandingen…

Måske et bud på fredagens menu? 🙂
Go’ weekend,
// Marie Louise
Posted in Opskrifter

Relaterede indlæg

@marielouisecramer

Seneste fra Instagram