TILBEHØR TIL ÉN PERSON
Tid: 55 minutter
HEY! Lad dig ikke skræmme af tiden, det er en ret der mest kan passe sig selv, da auberginen skal i ovnen det meste af tiden- Denne er ret er ment som tilbehør til og kan ikke spises alene, da der er for få kcal i.
INGREDIENSER
- ½ aubergine i skiver
- 5 cherrytomater
- 30 gram edemamebønner – ca. en håndfuld
- 10 grønne bønner
- 5 spsk. balsamico
- 1 lille/ ½ fed hvidløg
- 8-10 blade basilikum (frisk)
- 1 tsk. citronsaft
- 1 tsk. olivenolie
SÅDAN GØR DU
- Skær auberginen i skiver, ned i en si og dæk dem med salt time – lad dem stå og suge i en halv time
- Mens du venter kan du skære dine cherrytomater i halve, og gøre bønner og edamame klar (lad dem stå i 3 minutter med kogende vand over, og hæld derefter vandet fra)
- Vend dit grønt i en blanding af: hakket basilikum, balsamico, salt, peber og hvidløg
- Skyld auberginen og kom den på en bageplade med lidt olie og salt over
- Anret din salat som ønsket og server som tilbehør – velbekomme
- Velbekomme ♡
Opskriften er lavet i samarbejde med min dygtige madblogger Camille Maja 🙂