blog

Auberginesalat med bønner, tomat og balsamico

TILBEHØR TIL ÉN PERSON
Tid: 55 minutter

HEY! Lad dig ikke skræmme af tiden, det er en ret der mest kan passe sig selv, da auberginen skal i ovnen det meste af tiden- Denne er ret er ment som tilbehør til og kan ikke spises alene, da der er for få kcal i. 

INGREDIENSER

  • ½ aubergine i skiver
  • 5 cherrytomater
  • 30 gram edemamebønner – ca. en håndfuld
  • 10 grønne bønner
  • 5 spsk. balsamico
  • 1 lille/ ½ fed hvidløg
  • 8-10 blade basilikum (frisk)
  • 1 tsk. citronsaft
  • 1 tsk. olivenolie

SÅDAN GØR DU

  • Skær auberginen i skiver, ned i en si og dæk dem med salt time – lad dem stå og suge i en halv time
  • Mens du venter kan du skære dine cherrytomater i halve, og gøre bønner og edamame klar (lad dem stå i 3 minutter med kogende vand over, og hæld derefter vandet fra)
  • Vend dit grønt i en blanding af: hakket basilikum, balsamico, salt, peber og hvidløg
  • Skyld auberginen og kom den på en bageplade med lidt olie og salt over
  • Anret din salat som ønsket og server som tilbehør – velbekomme
  • Velbekomme ♡

Opskriften er lavet i samarbejde med min dygtige madblogger Camille Maja 🙂

Posted in Aftensmad, blog, Opskrifter

Relaterede indlæg

@marielouisecramer

Seneste fra Instagram