Hverdagstanker

Bali-take-home

Ferie er for mit vedkommende lig med tid til afslapning og refleksion – det har det også være denne gang. Jeg har haft nogle små ‘aha-oplevelser’ undervejs, som jeg gerne vil dele med jer -)

  1. Søvn er simpelthen et must for mig. Jeg fungerer ikke godt, når jeg ikke får min søvn. Jeg har morgenhold (Cramers Teamtræning) fra mandag-torsdag, hvilket betyder at jeg står op kl. 5.15. At stå tidligt op er ikke et problem for mig, men det er udfordrende at gå tidligt nok i seng. Jeg skal jo i princippet gå i seng ved 21-tiden, for at få min søvn. Jeg skal arbejde med at få nogle gode rutine, når jeg kommer hjem, så jeg i hvert fald får ca. 7 timer inden teamtræning.
  2. Nattetisseri – derhjemme skal jeg typisk op én gang om natten for at tisse. Jeg har ikke været oppe en eneste gang om natten på denne tur. Jeg er overbevist om, at en af de primære årsager til dette er, at jeg ikke drikker væske om aftenen. Jeg får et glas vand til aftensmaden, men ikke mere end det. Det er uden tvivl en ‘take-home’, som jeg vil begynde at implementere, når jeg er retur.
  3. Mit arbejde – jeg elsker mit arbejde! Jeg elsker mine klienter – at rykke dem fra A til B. At giver dem ‘aha-oplevelser’, at gøre dem stærkere – fysisk og mentalt. Jeg er vild med, at jeg har et alsidigt arbejde med fleksible arbejdstider, hvilket giver mig en enorm frihed i min hverdag. Jeg elsker, når jeg får nye spændende idéer, som efterfølgende bliver praktiseret. MEN – jeg kan mærke, at jeg glemmer hvor højt jeg elsker mit arbejde, når jeg arbejder for meget – og det gør jeg! Et af mine vigtigste budskaber til mine klienter er, at de skal prioritere sig selv højest – og jeg skal huske at gøre det samme! Take-home, ML!
  4. Måltider – jeg har fået en masse inspiration til min madlavning af at være på Bali. Jeg skal hjem og eksperimentere med mine grøntsager. Jeg vil finde inspiration i det vegetariske og veganske køkken – og måske tilføje lidt kød, fisk eller fjerkræ.
  5. Mellemmåltider – er ikke et must for mig i løbet af dagen. Jeg har det faktisk rigtig godt med at spise lidt større portioner til hovedmåltiderne. Det er jeg også begyndt på derhjemme, og det fungerer rigtig godt for mig med tre større måltider, i stedet for utallige små. Det er på en måde mere tilfredsstillende for mig. Måske en ‘must-try’ opgave til dig? Måske ikke -)
  6. 2. portion – til morgenmad spiser jeg altid kun én portion. Jeg laver typisk en morgenskål med skyr, frugt, mandler og chokolade, eller en portion havregrød med den skønneste topping. Jeg tager aldrig portion nr. 2, når jeg spiser morgenmad. Heller ikke, hvis jeg ikke er 100 % mæt. Jeg tillader, at mæthedsfornemmelse kommer lidt efter, jeg har spist min morgenmad. Hvorfor tager jeg ALTID portion nr. 2 til aftensmad?

Det er ikke alle ‘ala-oplevelserne’ ovenfor, der er så ‘aha-agtige’, men jeg er i hvert fald blevet bekræftet i mange af de ting, jeg allerede er bevidst om, men som jeg desværre ikke altid får levet efter til dagligt. Måske mine refleksioner kan sætte nogle tanker igang hos dig? -)

XX MLC

image-1

Posted in blog, Hverdagstanker

Relaterede indlæg

@marielouisecramer

Seneste fra Instagram