Hindbærskyr-is

Der er forÃ¥r i luften – og det betyder, at jeg erstatter min ellers højt elskede havregrød med andre morgenmadsvarianter. Her til morgen blev min havregrød erstattet med denne hindbærskyr-is med mandler. Det var et kæmpe hit – og uden diskussion en morgenmadsvariant, som jeg kommer til at nyde godt af de næste par mÃ¥neder 🙂

Der er fortsat en masse restriktioner på frosne hindbær, hvilket er årsagen til, at jeg forberedte denne morgenmad i aftes 🙂

Fremgangsmåde

  • Kom 100 gram frosne hindbær i en gryde med lidt vand. Tilsæt lidt vaniljepulver (ikke vaniljesukker) og evt. nogle drÃ¥ber flydende sødemiddel. Lad dine bær koge i 1-2 minutter.
  • Kom herefter din hindbær-grød i en skÃ¥l med 100 gram (neutral) skyr, og bland ingredienserne godt sammen.
  • Kom din skÃ¥l i fryseren natten over.
  • Næste morgenmad tager du din hindbærskyr-is ud ad fryseren. Lad den stÃ¥ pÃ¥ køkkenbordet i ca. 45 minutter. Rør herefter 150 gram (neutral) skyr i din nu let optøede hindbærskyr-is. Jeg brugte en gaffel til at mose og blande den halv-frosne hindbærskyr is med skyren.
  • Top din hindbærskyr-is med 20 gram mandler.
  • Velbekomme 🙂

Energiindhold

Hele portionen indeholder 314 kcal., 34 gram protein, 22 gram kulhydrat og 11 gram fedt.

foto 1

Posted in Opskrifter

Relaterede indlæg

@marielouisecramer

Seneste fra Instagram