Opskrifter

Kartoffelsalat til sommergrillen

Solen er tilbage, yeah – og det betyder sommermad og lune sommeraftener. Jeg er vild med det. I aften skal Lars og jeg på besøg hos et vennepar, hvor vi skal medbringe tilbehør til den grillede laks. Jeg har fundet denne lækre kartoffelsalat frem fra dét opskrifthæfte, vi sender til vores klienter og deltagere i studiet. Jeg tænker at dele opskriften med jer, så I også kan nyde godt af den 🙂 Opskriften er lavet i samarbejde med den dygtige Camilla Maja, som har lavet alle opskrifterne i vores lækre opskrifthæfte. Udover denne kartoffelsalat tager jeg en tomatsalat med under armen; tomat, mozzarella og finthakkede rødløg vendt i en god olivenolie, æbleeddike, salt og peber. Æbleeddike er virkelig et hit i tomatsalat, hvis du ikke allerede har prøvet det.

Opskrift kommer her; 

 

Posted in blog, Opskrifter

Relaterede indlæg

@marielouisecramer

Seneste fra Instagram