INGREDIENSER TIL ÉN PERSON
Tid: 30 min.
Tilbehør: 50 g grov bulgur, 0.5 dl quinoa, eller auberginesalat
- 125 gram laks
- 1 spsk. feta
- 1 spsk. pesto, basilikum/ramsløg
- 5 cherrytomater
- ¼ rødløg
- 1 lille fed hvidløg
- 1 spsk. persille
- 1 spsk. citronsaft
- Salt & peber
SÅDAN GØR DU
- Start med at tænde din ovn på 200 grader, varmeluft
- Riv derefter et passende stykke sølvpapir og bagepapir, så du kan pakke din fisk ind. Læg sølvpapir nederst og bagepapir ovenpå
- Placer fisken på bagepapiret og tilføj hakket tomat, feta, pesto, løg, citronsaft og lidt salt og peber
- Luk pakken helt til, og giv den 15 minutter i en varm ovn – velbekomme
- Velbekomme ♡
Opskriften er lavet i samarbejde med min dygtige madblogger Camille Maja 🙂