23
jul
2017
0

Laksepakke

INGREDIENSER TIL ÉN PERSON
Tid: 30 min.
Tilbehør: 50 g grov bulgur, 0.5 dl quinoa, eller auberginesalat 

  • 125 gram laks
  • 1 spsk. feta
  • 1 spsk. pesto, basilikum/ramsløg
  • 5 cherrytomater
  • ¼ rødløg
  • 1 lille fed hvidløg
  • 1 spsk. persille
  • 1 spsk. citronsaft
  • Salt & peber

SÅDAN GØR DU

  • Start med at tænde din ovn på 200 grader, varmeluft
  • Riv derefter et passende stykke sølvpapir og bagepapir, så du kan pakke din fisk ind. Læg sølvpapir nederst og bagepapir ovenpå
  • Placer fisken på bagepapiret og tilføj hakket tomat, feta, pesto, løg, citronsaft og lidt salt og peber
  • Luk pakken helt til, og giv den 15 minutter i en varm ovn – velbekomme
  • Velbekomme ♡

Opskriften er lavet i samarbejde med min dygtige madblogger Camille Maja :-)

Instagram