Opskrifter

Mad på farten

Så er vi på vej retur fra Skagen, hvor vi har haft to skønne dage på Ruths Hotel. Jeg begynder så småt at forberede mig på, at jeg skal tilbage på arbejde i morgen, og det betyder også tilbage til bloggen -)

Vi har netop holdt ind på et transportscenter ved Vejle for at få lidt frokost. Jeg er vild med, at der er kommet så mange sunde og ikke mindst velsmagende alternativer til den kedelige pølse med brød fra tankstationen.

Jeg købte ‘årstidens salat’ fra Lagkagehuset med varmrøget laks, blomkål, perlebyg, radiser og ærter med en skyrdressing.

Hvis du ofte er på farten, så har du i dag langt flere sunde valgmuligheder sammenlignet med tidligere. 7/11 har bl.a. uppet sig, og her kan du både få skyr, kyllingespyd, salater og sandwich fra Cofoco og Palæo. Jeg er vild med det.

Pssst. blogindlæg om brylluppet kommer snart -)

image

Posted in blog, Opskrifter

Relaterede indlæg

@marielouisecramer

Seneste fra Instagram