Træning

Hvad er Cramers Teamtrænning?

Måske kender du allerede til Cramers Teamtræning – måske har du ikke hørt om det før – eller måske har du, men du ved ikke, hvad det er. Jeg vil give jer et lille indblik:

Cramers Teamtræning er min personlige favorit træning – det vil sige en træning, hvor jeg har samlet alt det bedste, hvis jeg selv skal sige det. En session indeholder altid en eller anden form for teknikorienteret træning – i forskellige varianter af squat og dødløft. Det er også her, at vi arbejder med at gøre den enkelte stærkere, når teknikken først er på plads. Derefter tonser vi derud af med forskellige styrkeøvelser i højere tempo, og vi slutter altid træningen med en form for intervaltræning.

Træningen finder sted i Cramers Studie på Studiestræde i København. Studiet danner nogle trykke rammer omkring vores klienter, hvor der er plads til alle. Sideløbende med træningen, som finder sted 1 eller 2 gange pr. uge, får du tilknyttet en coach – enten Mille eller jeg. På den måde kan vi sikre os, at du også opnår dine personlige mål, hvis du f.eks. har et ønske om at opnå et vægttab, få nogle sundere spisevaner eller andet.

Det vil sige Teamtræning gør dig SUNDERE, STÆRKERE og giver dig GLÆDEN ved at træne med andre lækre ladies – i min optik er det alt det bedste, der er samlet et sted.

Mille og jeg afsluttede i juli måned vores 6 måneders teamtræningsforløb, og vi er nu ved at være klar med de sidste forberedelser til næste opstart. Vi kører et 16 ugers forløb fra uge 34-49. Du kan læse meget mere omkring forløbet her.

Måske vi ses? 🙂

 

Teamtræning

Posted in blog, Træning

Relaterede indlæg

@marielouisecramer

Seneste fra Instagram