Opskrifter

Min favorit morgenmad i øjeblikket

Der er ingen tvivl om, at rigtig mange spiser det samme til morgenmad – hver dag. Jeg er formentlig en af dem. Jeg prøver at eksperimentere, men jeg vender bare altid tilbage til min skyr med overload af topping. Jeg har danske hindbær liggende i fryseren, som jeg tager op aftenen forinden. Det er en fantastisk topping – både til skyr og grød. Hvis du køber hindbær på frost, skal de lige koges en gang inden brug. Udover hindbær topper jeg min skyr med mørk chokolade, mandler og kokos. Normalt er jeg også pjattet med chiafrø, men poser er tom. Udover at det selvfølgelig er super lækkert med topping, så er det også det der gør, at morgenmaden holder mig mæt i mange timer. Efter billeder er taget, så hælder jeg en halv pose kanel ovenpå – det er altid et hit.

Spiser du det samme til morgenmad? Jeg skal igang med at eksperimentere med flere morgenmadsopskrifter, som kommer på bloggen løbende fra næste uge. Stay tuned -)

♡♡ ML

Posted in blog, Opskrifter

Relaterede indlæg

@marielouisecramer

Seneste fra Instagram