Træning

Min kost- og træningsfilosofi

Hvem er Marie Louise Cramer?
Jeg er 24 år, og jeg vil karakterisere mig selv som en sundhedsentusiast. Jeg studerer i øjeblikket Idræt og sundhed på Syddansk Universitet, sideløbende med mine mange øvrige projekter. Jeg er bl.a. uddannet personlig træner og kostvejleder, hvilket jeg praktiserer igennem min virksomhed, MeLiving ApS. Jeg er en pige med mange jern i ilden, og jeg elsker daglige udfordringer. Min helt store passion er at hjælpe mine kunder til at opnå deres individuelle målsætninger, og dette er drivkraften bag mit arbejde.

IMG_8840

Min kostfilosofi
Grundet min store interesse for kosten og dens betydning for kroppen, har jeg afprøvet diverse diæter mm. på egen krop, med et mål om at få en større forståelse for, hvorledes min krop reagerer og responderer på mit kostindtag. Jeg har i dag lært og forstået, hvilke fødevarer jeg har bedst af at udelukke fra min kost samt begrænse indtaget af. Derudover har jeg erfaret, hvilke fødevarer min krop takker mig for at indtage. Jeg er ikke kulhydrat forskrækket, men jeg prioriterer gerne at indtage størstedelen af mine kulhydrater om morgenen og i forbindelse (før/efter) min træning.

Min træningsfilosofi
Jeg har igennem mange år brugt utallige timer nede i mit lokale fitness center, i håb om at forbrænde en masse kalorier, for i sidste ende at opnå et vægttab. Jeg er heldigvis blevet klogere siden dengang, og jeg har i dag lært og forstået, hvorfor jeg aldrig opnåede de ønskede resultater trods min store træningsmængde. Du kan træne utallige timer uden at opnå de ønskede resultater, hvis du fortsat har en manglende forståelse for kostens indflydelse. Min teoretiske samt praktiske forståelse har i dag medført en mindre ugentlig træningsmængde – sammenlignet med tidligere, da min træning i dag er langt mere effektiv. Mit fokus ligger i dag primært på min styrketræning, og jeg har lært at være i større kontakt med min krop under et styrketræningspas. Jeg har begrænset mængden af konditionstræning, hvilket jeg har oplevet positive resultater af. Jeg laver konditionstræning nogle gange om ugen, og her fokuserer jeg primært på høj intensitetstræning – og ikke udholdenhedstræning – som tidligere.

Min drøm?
Min drøm er at være dit naturlige forbillede – forstået på den måde, at jeg ønsker at vise dig vejen til en sund, velfungerende og stærk krop, uden følelsen af sult undervejs. Jeg ønsker at vise dig, at en sund og varieret kost i kombination med en effekt træning er vejen mod din individuelle målsætning.

I min kost- og træningsvejledning er mit mål ikke blot, at mine kunder opnår deres mål, men at de i kombination med dette får en forståelse for deres krop. Jeg ønsker at give mine kunder den bedste vejledning og samtidig give dem kompetencerne til at træffe det sunde valg, når de en dag står på egne ben. Jeg ønsker at være første skridt på vejen mod mine kunders livsstilsændring, og jeg har aldrig følt mig så parat til dette job, som jeg gør i dag.

Mit spørgsmål til dig!
Skal jeg hjælpe dig med at opnå din målsætning?
IMG_8843

 

Posted in Sundhed, Træning

Relaterede indlæg

@marielouisecramer

Seneste fra Instagram