Æggewrap med hytteost og jordbær

Her til morgen blev min havregrød erstattet med denne æggewrap med hytteost, kanel og danske jordbær. Jeg er tosset med denne opskrift, og jeg kan klart anbefale dig at afprøve den 🙂

Ingredienser

  • 1 æg
  • 3 æggehvider
  • 8 gram HUSK
  • 50 gram minimælk
  • Lidt rapsolie
  • 100 gram hytteost
  • 100 gram jordbær
  • kanel

Fremgangsmåde

  • Kom æg, æggehvider, mælk samt HUSK i en skål. Rør ingredienserne godt sammen med en gaffel.
  • Kom din æggemasse på en varm pande med lidt olie.
  • Lad din æggemasse stå på panden, og vend den efter nogle minutter.
  • Hvis du har tid, så kan du sætte din æggewrap i køleskabet, så den er kold, når du skal spise den.
  • Kom nu hytteost, kanel og jordbær i din æggewrap.
  • Velbekomme

Energiindhold

Hele portionen indeholder 268 kcal., 29 gram protein, 16 gram kulhydrat og 8,1 gram fedt. Prikken over i’et havde været at toppe wrappen med 10 gram hakkede mandler – men det kom jeg selvfølgelig først i tanke om, da billedet var taget, og jeg havde spist mig igennem første halvdel af portionen 🙂 Energiindholdet stiger derved til: 320 kcal.

foto 1 foto 3

Posted in Opskrifter

Relaterede indlæg

@marielouisecramer

Seneste fra Instagram