Træning

Nyt fra Cramers Studie

1. august åbnede Cramers Studie, og vi har nu været igang i snart to måneder. Vi åbnede op for 50 medlemsskaber til fri træning i studiet, 7 hold til dette halvårs teamtræningsforløb, og et lille mor/barn-hold med 4 mødre + babyer.

Der har siden opstart været efterspørgsel på flere Teamtræningshold og studierabat til fri træning i studiet. Vi er derfor glade for at kunne introducere vores nye tilbud i Cramers Studie.

  • NYT Teamtræningshold: Mandag + onsdag kl. 9.00/9.30 hos Nathalie. Opstart: uge 40 (*)
  • NYT Teamtræningshold: Mandag + onsdag kl. 17 hos Lars: Opstart: uge 40 (*)
  • STUDIERABAT: Er du studerende, kan du få et medlemsskab i Cramers Studie til 400 kr./måned. Læs mere om medlemsskabet her.
  • DELTIDSMEDLEMSSKAB: Kan du træne i hverdagene mellem kl. 10-16 og i weekenden, kan du få et medlemsskab til 400 kr./måned. Medlemsskabet er inkl. hold i weekenden.

Ønsker du at tilmelde dig nogle af vores nye tilbud, kan du kontakte os her.

. . . .

Udover vores meget populære Teamtræningshold, kan du også tilmelde dig vores skønne Mor/barn hold. Det er et genialt hold for dig, der gerne vil træne på et lille lukket hold, hvor der også er plads til din baby. Næste hold opstarter i uge 44: mandag og onsdag kl. 11.00. Du kan læse meget mere om holdet her.

Vi glæder os til at høre fra dig!

 

Posted in blog, Træning

Relaterede indlæg

@marielouisecramer

Seneste fra Instagram