Træning

Prøv Teamtræning til halv pris i januar!

Cramers Teamtræning er oprindeligt et koncept, jeg udviklede på baggrund af min egen søgen efter et træningskoncept til mig selv. Da jeg var yngre, spillede jeg håndbold, og efter jeg flyttede til København, savnede jeg en træningsform, der både rummede ‘high-fives’, teamspirit, styrke- og intervaltræning. Dernæst var det i min optik et krav, at træne på det samme hold (ligesom håndbold) – og gerne henover en længere periode, da det giver trygge rammer, stabilitet og struktur i ens hverdag. Dernæst spiller det sociale element en afgørende faktor! Mange af vores deltagere har trænet hos mig og os i Cramers Studie igennem flere år, og det helt unikke ved vores hold er det fællesskab, der bliver opbygget mellem deltagerne. Der er plads til alle – uanset om målet er vægttab, livsstilsændring, forbedret teknik og kondition, eller hvis du bare ønsker at træne for at gøre noget godt for dig selv, og være social sammen med andre. Du får to ugentlige træningspas i fem måneder, og derudover har du ugentlig vejledning hos din træner. På den måde får du mulighed for at opnå dine personlige mål, og løbende modtage gode råd og vejledning, så du får mest ud af dit forløb hos os. Jeg kunne skrive side op og ned omkring Teamtræning, men du kan hoppe ind på Cramersstudie.dk og læse mere.

Lige en ekstra ting: Der er ingen tvivl om, at jeg henvender mig meget til kvinder, men vi har også et mandehold hos Lars, som vi opstarter igen til februar. Som noget helt nyt, overvejer vi at opstarte et ‘kombihold’ to aftener om ugen (kl. 18 eller 19), hvor både mænd og kvinder er velkomne. Har du en god ven, kæreste eller mand, som skal prøve vores koncept, så er han mere end velkommen – også i januar, hvor vi tilbyder at prøve Teamtræning til halv pris.

. . . .

Vi opstarter næste Teamtræningsforløb i februar – mere nøjagtigt fra uge 6 til 25, og TILMELDINGEN er nu åben – efter ‘først-til-mølle-princippet. Som noget nyt vil vi gerne tilbyde alle at prøve vores Teamtræningskoncept i januar til halv pris (900 kr.). Prisen er gældende for dig – uanset om du er tidligere, nuværende eller kommende teamtræningsdeltager, eller hvis du blot ønsker at prøve vores koncept i januar måned – alle er velkomne. Nedenfor finder du alt praktisk information omkring Teamtræning i januar (TT januar):

OPSTART AF FORLØB: TT januar opstarter i uge 1, og kører tom. uge 4. Ønsker du at tilmelde dig et hold mandag + onsdag, vil den første træning i uge 1 være onsdag, og IKKE mandag d. 1. januar, da mange formentlig ligger med tømmermænd. Mandagstræningen i uge 1 udskydes istedet til mandag d. 29. januar.

TIDSPUNKT: Du kan tilmelde dig vores morgenhold (kl. 6.30, 7.30 og 8.30) samt vores eftermiddagshold (kl. 17, 18 og som noget nyt, kl. 19).

TRÆNINGSDAGE: Træningen ligger enten mandag + onsdag ELLER tirsdag + torsdag. Vi kan på forhånd ikke garantere, om vi åbner op for alle dagene i januar, men du må gerne skrive, hvad du foretrækker, så prøver vi at imødekomme dit ønske. Som noget nyt kan du få op til fire ugentlige træningspas, når du tilmelder dig et Teamtræningsforløb. Fra januar 2018 kan du nemlig også tilmelde dig fredagens hold (50/50) & lørdagens hold (TRX) via vores bookingsystem. Medlemmer med almindelgt medlemsskab til Cramers Studie har førsteret til holdene fredag og lørdag.

ANTAL DELTAGERE PER HOLD: Normalt er der plads på otte deltagere per hold, men i januar åbner vi op for 10 pladser per hold – både mænd og kvinder. Der skal være min. seks deltagere per hold, før vi opretter holdet i januar.

DIN TRÆNER: Normalt har hvert hold en fast tilknyttet træner, men i januar bliver du præsenteret og trænet af forskellige trænere fra Cramers Studie.

. . . .

Er du interesseret i at prøve vores Teamtræningskoncept i januar, skal du kontakte os på vores kontaktformulatur på hjemmesiden. I mailen skal du vedhæfte følgende informationer:

  • For- og efternavn:
  • E-mail:
  • Adresse:
  • Tlf.
  • Jeg er interesseret i morgen-/eftermiddagshold kl. __
  • Jeg foretræner mandag + onsdag ELLER tirsdag + torsdag
  • OBS. Ved du allerede nu, at du ønsker at tilmelde dig Teamtræning med opstart i februar, må du meget gerne notere det i din mail, samt hvilket hold du ønsker at tilmelde dig. Vores Teamtræningsforløb er meget populære, og vil du garantere dig en plads på holdet, kan du med fordel tilmelde dig i god tid.

Tilbuddet om at prøve vores Teamtræningskoncept til halv pris gælder tom. 24. december. Prisen vil herefter være 1.800 kr. for januar måned.

. . . .

Vi glæder os til at se dig i vores skønne træningsstudie på Esplanaden i København – til en masse fed træning, high-fives og sved på panden. PS. vi har to omklædningsrum – ét til kvinder og ét mænd, begge med toilet og tre brusenicher. Derudover kan du fri benytte vores håndklædeservice, shampoo, balsam, body lotion samt hårtørrer og fladjern.

Posted in blog, Træning

Relaterede indlæg

@marielouisecramer

Seneste fra Instagram