Træning

Nyt – gravidyoga i Cramers Studie

Jeg har glædet mig til at dele denne nyhed. Som du måske allerede ved, tilbyder vi træning til gravide i Cramers Studie, hvor vi har fokus på funktionel træning med frie vægte. Her har vi også fokus på træning af bækkenbund, og vi er opmærksomme på din eventuelle deling af mavemusklerne (rectus diastase), som vi tager hensyn til i træningen. Næste 12 ugers gravidhold starter onsdag i uge 35. Som noget nyt tilbyder vi, at du kan tilkøbe gravidyoga.

Hvornår? Gravidyoga ligger mandage kl. 19-20, og første træning er mandag den 27. august kl. 19. Tilkøber du yoga til dit gravidforløb, får du 11 x yoga for 1.100 kr. – dvs. 100 kr./gang. Yoga ligger alle mandage kl. 19 fra uge 35 til og med mandag i uge 45.  Ønsker du kun at tilmelde dig gravidyoga, er prisen 1.650 kr. for 11 x yoga (150 kr./gang). Ønsker du at tilmelde dig yoga fra gang til gang – og ikke tilmelde dig et fast forløb, er prisen 200 kr./session.

Om gravidyoga: Til gravidyoga får du ro i kroppen, så du rigtig får mulighed for at mærke efter din krops fantastiske rejse og dens mange forandringer. Yogastillingerne og de alsidige bevægelser vil være med til at styrke dig og træne din kropsbevidsthed, så du i løbet af de 9 måneder fortsat er tryg ved at bevæge dig. De stillinger og alisidge bevægelser vil give dig mulighed for, tidligt at stimulere dit barns vestibulærsans (balance- og ligevægtssansen). Der vil være fokus på en afbalanceret træning af bækkenbunden og et roligt åndedræt. Det rolige tempo kan påvirke det autonome nervesystem, så din krop får de bedste forudsætninger for at skabe, opbygge og restituere.

Der er mange fordele ved at være fysisk aktiv under graviditet:

  • stærk til fødslen
  • mindre risiko for at tage unødigt mange kilo på
  • mindske ødemer
  • forbedret trivsel
  • bedre søvn
  • mindre risiko for graviditetsrelateret diabetes og svangerskabsforgiftning
  • bedre fysisk form til at komme sig efter fødslen

. . . .

Er du interesseret i at prøve vores gravidyoga, kan du prøve det for 100 kr. – mandag den 13. august kl. 19.20. For at tilmelde dig denne yogasession, skal du sende en mail til ml@cramer.dk og overføre 100 kr. på mobilepay: 52500101. Efter betaling er tilmeldingen bindingen.

Du kan læse meget mere om vores gravidtræning og gravidyoga HER, og du må endelig skrive en mail (ml@cramer.dk), hvis du har nogle spørgsmål.

Vi glæder os til at høre fra dig og se dig i studiet ♡

Posted in blog, Træning

Relaterede indlæg

@marielouisecramer

Seneste fra Instagram