Træning

Gravidyoga i Cramers Studie

Som du måske allerede ved, tilbyder vi træning til gravide i Cramers Studie, hvor vi har fokus på funktionel træning med frie vægte. Her har vi også fokus på træning af bækkenbund, og vi er opmærksomme på din eventuelle deling af mavemusklerne (rectus diastase), som vi tager hensyn til i træningen. Næste 12 ugers gravidhold starter onsdag i uge 46. I august i år opstartede vi for første gang et gravidyogahold i Studiet, og vi gentager succesen og opretter endnu et hold.

Hvornår? Gravidyoga ligger mandage kl. 19.10-20.10, og første træning er mandag den 19. november kl. 19.10. Vores næste gravidyogahold er et 8 ugers forløb, og tilkøber du yoga til dit gravidforløb i Studiet, får du 8 x yoga for 800 kr. – dvs. 100 kr./gang. Ønsker du kun at tilmelde dig gravidyoga er prisen 1.200 kr. for 8 x yoga (150 kr./gang). Da næste gravidhold kører henover jul, vil gravidyoga ligge alle mandage i følgende uger: 47, 48, 49, 50, 51, 2, 3 og uge 4.

Om gravidyoga: Til gravidyoga får du ro i kroppen, så du rigtig får mulighed for at mærke efter din krops fantastiske rejse og dens mange forandringer. Yogastillingerne og de alsidige bevægelser vil være med til at styrke dig og træne din kropsbevidsthed, så du i løbet af de 9 måneder fortsat er tryg ved at bevæge dig. De stillinger og alisidge bevægelser vil give dig mulighed for, tidligt at stimulere dit barns vestibulærsans (balance- og ligevægtssansen). Der vil være fokus på en afbalanceret træning af bækkenbunden og et roligt åndedræt. Det rolige tempo kan påvirke det autonome nervesystem, så din krop får de bedste forudsætninger for at skabe, opbygge og restituere.

Der er mange fordele ved at være fysisk aktiv under graviditet:

  • stærk til fødslen
  • mindre risiko for at tage unødigt mange kilo på
  • mindske ødemer
  • forbedret trivsel
  • bedre søvn
  • mindre risiko for graviditetsrelateret diabetes og svangerskabsforgiftning
  • bedre fysisk form til at komme sig efter fødslen

. . . .

Du kan læse meget mere om vores gravidtræning og gravidyoga HER, og du må endelig skrive en mail (ml@cramer.dk), hvis du har nogle spørgsmål.

Vi glæder os til at høre fra dig og se dig i studiet ♡

Posted in blog, Træning

Relaterede indlæg

@marielouisecramer

Seneste fra Instagram