Pandekager med sukrin melis og jordbær

Her til morgen fik jeg lyst til pandekager med sukrin melis og danske jordbær – det var et hit 🙂

Ingredienser (til en person)

  • 100 gram hytteost
  • 130 gram æggehvider
  • 10 gram affedtet kokosmel
  • 10 gram proteinpulver (jeg brugte crispy cookie, men du kan også udelade proteinpulver, og tilsætte lidt vaniljepulver).
  • 1 tsk. bagepulver
  • 120 gram jordbær
  • 10 gram mandler
  • Sukrin melis

Fremgangsdemåde

  • Kom hytteost, æggehvider, kokosmel, proteinpulver og bagepulver i en skål og blend ingredienserne sammen med en stavblender/almindelig blender.
  • Lav nu en pandekage af gangen på en varm pande. Tilsæt evt. lidt smagsneutral olie eller kokosolie på panden.
  • Skær i mellemtiden dine jordbær i tynde skiver, og forbered din sukrin melis, ved at komme sukrin melis og vand i en skål.
  • Når dine pandekager er færdige, så laver du skiftevis et lag med pandekager og et lag med jordbær. Afslutningsvis smurte jeg sukrin melis på min stabel af pandekager, og derudover toppede jeg min stabel med flere jordbær og hakkede mandler.
  • Velbekomme

Energiindhold

Hele portionen indeholder: 310 kcal., 26 gram protein, 21 gram kulhydrat og 8,3 gram fedt.

foto 4

Posted in Opskrifter

Relaterede indlæg

@marielouisecramer

Seneste fra Instagram