Portobellopizza

Mine kære svigerforældre har Tvedemose Champignon, og de er arbejder i øjeblikket på at få nogle større portobellosvampe ud i butikkerne, så vi allesammen kan begynde at lave denne fantastiske spise. Indtil dette bliver aktuelt, kan vi dog stadig lave en portobellopizza – blot med en lidt mindre portobellosvamp. Opskriften er simpel, og det smager fantastisk.

Ingredienser – til to portobellopizzaer (jeg vil anbefale 2-4 stk. pr. person).

  • 2 portobellosvampe
  • Tomatpure
  • Løg
  • Tomat
  • Kylling
  • Parmaskinke
  • Rucola
  • Mozzarella ost
  • Krydderi: oregano

Fremgangsmåde

  • Tænd ovnen på 220 grader (traditionel ovn)
  • Skær stokken af dine svampe, og hæld lidt olie/vand indeni dem.
  • Kom derefter din yndlingstopping på. Min Pizza 1 havde følgende topping: tomatpuré, skiver af tomat og løg, kylling og ost. Min Pizza 2 havde følgende topping: tomatpuré, skiver af tomat og løg – og efter en tur i ovnen, kom jeg parmaskinke på, og før servering: rucola.
  • Kom dine to portobellosvampe i ovnen i ca. 20 minutter
  • Velbekomme

foto 1

 

afterlight

*

IMG_7666

Posted in Opskrifter

Relaterede indlæg

@marielouisecramer

Seneste fra Instagram