Mine kære svigerforældre har Tvedemose Champignon, og de er arbejder i øjeblikket på at få nogle større portobellosvampe ud i butikkerne, så vi allesammen kan begynde at lave denne fantastiske spise. Indtil dette bliver aktuelt, kan vi dog stadig lave en portobellopizza – blot med en lidt mindre portobellosvamp. Opskriften er simpel, og det smager fantastisk.
Ingredienser – til to portobellopizzaer (jeg vil anbefale 2-4 stk. pr. person).
- 2 portobellosvampe
- Tomatpure
- Løg
- Tomat
- Kylling
- Parmaskinke
- Rucola
- Mozzarella ost
- Krydderi: oregano
Fremgangsmåde
- Tænd ovnen på 220 grader (traditionel ovn)
- Skær stokken af dine svampe, og hæld lidt olie/vand indeni dem.
- Kom derefter din yndlingstopping på. Min Pizza 1 havde følgende topping: tomatpuré, skiver af tomat og løg, kylling og ost. Min Pizza 2 havde følgende topping: tomatpuré, skiver af tomat og løg – og efter en tur i ovnen, kom jeg parmaskinke på, og før servering: rucola.
- Kom dine to portobellosvampe i ovnen i ca. 20 minutter
- Velbekomme
*