Fertilitet & graviditet

Vlog 7 – spørgerunde 1

Tidligere på ugen spurgte jeg på Instagram, om I havde nogle spørgsmål til mig – indenfor fertilitetsfeltet. Som jeg efterhånden har nævnt flere gange, så er det et sårbart emne, jeg gerne vil være med til at italesætte. Jeg fik utrolig mange spørgsmål retur, og tusind tak for det! Virkelig. Det betyder meget for mig, at I bruger tid på at skrive og dele jeres tanker og spørgsmål med mig. Jeg læser dem allesammen – og alle er højt værdsat!

Jeg fik kogt spørgsmålene sammen til ca. 30. Halvdelen af spørgsmålene er mere rettet mod Lars’ og mit forløb, hvor resten er fif og gode råd – fx til at håndtere venner, der går i fertilitetsbehandling, om jeg har anbefalinger til tilskud, behandlingsformer og træning til dem af jer, der selv går i behandling. Der vil selvfølgelig stadig indgå en masse personlige input i næste vlog – fx ‘hvordan holder du modet oppe’, ‘hvad gjorde du i perioden efter ægoplægning’, ‘var du et testmonster’ – og lign., men jeg har altså valgt at opdele ‘spørgerunden’ i to afsnit, så det ikke bliver for langhåret. Til trods for at jeg kun har taget halvdelen af spørgsmålene nu, så kom jeg til at snakke i 25 minutter. Ups – og lidt sorry! Jeg havde egentlig lovet mig selv at gøre det kortere, men det er bare et emne, hvor jeg kan snakke i evigheder. Jeg forsøger at være mere kortfattet og konkret næste gang. Har du ikke tid til at lytte til alle 25 minutter, kan du jo altid dele afsnittet op og lytte lidt med i dag – og høre resten i morgen 😉

Nedenfor kommer første vlog i meget lang tid. Jeg håber, I tager godt i mod den. Husk på, det stadig er et sårbart emne for mig♡♡

Ps – har du ikke hørt mine forrige vlogs, så kan du finde dem her

Posted in blog, Fertilitet & graviditet

Relaterede indlæg

@marielouisecramer

Seneste fra Instagram