Træning

Reducer fedtet på indersiden af låret!

Vi har fedtdepoter rundt omkring på kroppen – ét af stederne er inderlårene. Rigtig mange kvinder kan nok nikke genkendelse til, at de gerne vil smide fedtet på indersiden af låret, men hvordan søren får du fedtet væk? Og hurtigt, tak?

Kender du maskinen i fitnesscenteret, hvor du sidder og presser lårene indad? Jeg må skuffe dig – den er absolut spild af tid. Du har muskler på indersiden af låret, der hjælper dig til at presse lårene sammen, men fordi du træner disse muskler specifikt, taber du ikke fedtet omkring muskulaturen. Du kan ikke punktforbrænde. Det betyder med andre ord, at uanset hvor meget du bruger ’inderlårsmaskinen’ i fitnesscenteret, kan du desværre ikke forvente, at fedtet forsvinder på inderlårene.

Uanset hvor på kroppen, du ønsker at tabe dig, så kræver det én ting – energiunderskud. Altså, du skal spise færre kalorier, end du forbrænder. At tabe fedtet på indersiden af låret kræver altså, at du opnår et fedttab. Du kan desværre ikke styre, hvor på kroppen du taber dig – det styrer kroppen selv.

Du kan dog hjælpe dig selv godt på vej til at opnå faste ben og balder, ved at styrketræne. Jeg kan klart anbefale dig at gå i krig med øvelser som: squat, dødløft og lunges. Du opnår faste og spændsige ben og balder, når du 1) træner din muskulatur, og eventuelt 2) reducerer din fedtprocent.

XX Marie Louise

Posted in blog, Træning

Relaterede indlæg

@marielouisecramer

Seneste fra Instagram