Opskrifter

Perlebygsalat med spidskål

Sidder du på job og mangler lidt inspiration til aftensmaden i aften? Nedenfor vedhæfter jeg opskrift på en super lækker perlebygsalat med spidskål, avokado og hindbær. Salaten fungerer fantastisk som sommersalat – fx som tilbehør til din grillkylling, ovnbagt laks eller bøffer på grillen. Opskriften er en del af det opskrifthæfte, jeg har lavet med den søde og dygtige Camilla Maja. Hos CM kan du altid finde en masse inspiration til din madlavning 🙂

. . . . .

Perlebygsalat med spidskål
Tid: 30 minutter
Opskriften er til 4 personer

Opskrift:

  • 2 dl perlespelt
  • ½ spidskål, revet
  • 2 avokadoer
  • 4 forårsløg
  • 120 g hindbær
  • 80 g saltede kikærter (kan købes fra Earth Control)

Dressing:

  • 4 spsk. cremefraiche 5%
  • 1 spsk. hakket frisk mynte
  • Saften fra ½ citron
  • Revet citronskal fra ½ citron
  • Salt & peber
  • Smag til med ekstra citron og mynte

Fremgangsmåde:

  • Start med at skylle din perlespelt. Kog den derefter efter anvisning på posen. Hæld vandet fra, og lad det køle af, samt afdryppe
  • Snit din spidskål fint (her er det perfekt med et mandolinjern)
  • Bland spidskål med perlespelten i en stor skål
  • Skær avokadoen i små tern, eller anret ovenpå salaten til sidst
  • Rens og snit forårsløg og tilsæt i blandingen
  • Skyl dine hindbær
  • Fordel kikærter, avokado og hindbær udover din salat og server med dressing til

Velbekomme ♡

Posted in blog, Opskrifter

Relaterede indlæg

@marielouisecramer

Seneste fra Instagram