Træning

Dagens workout

Én ting jeg gerne vil blive bedre til at dele med jer, er mine træninger – så kan I forhåbentlig få lidt inspiration til jeres egen træning -)

DAGENS WORKOUT

10 min. opvarmning
Opvarmningen kan fx bestå af 2-4 minutters roning, efterfulgt af svingbevægelser af arme og ben, dernæst nogle mobiliserende bevægelser og et par opvarmningssæt af den første øvelse, der står i programmet (i dette tilfælde ‘konventionel dødløft’). Jeg laver snarest nogle videoer på Instagram, hvor jeg kommer med inspiration til din opvarmning. 

4 runder af

  • 8 konventionel dødløft
  • 5 chinup

Dvs. du starter med at lave 8 dødløft, derefter 5 chinup. Dernæst holder du en pause på ca. 1,5 minut, hvorefter du gentager de to øvelser igen. Ialt 4 runder. Jeg startede med at lave 2 opvarmningssæt med dødløft, inden jeg gik igang med de fire runder. 

4 runder af

  • 16 BB walking lunges
  • 5 pushup

Du kører de to øvelser i træk, på samme vis som ovenstående workout – altså først 16 BB walking lunges (BB = barbell = vægtstang. Alternativ kan du lave øvelsen med håndvægte eller kettlebells), efterfulgt af 5 pushup. Dernæst holder du en pause på 1,5 min., hvorefter du gentager de to øvelser igen – ialt 4 runder. 

AMRAP 1 (5 MIN.)

  • 10 KB swings
  • 10 KB russian twist

Jeg afslutter altid min træning med en eller anden form for pulstræning. I dag blev det til 2 x AMRAP (As Many Rounds As Possible). Jeg kørte 2 x AMRAP på 5 minutter. Den første bestod af 10 KB (kettlebell) swings, efterfulgt af 10 KB russian twist. Efter du har kørt de to øvelser i træk, gør du det igen. Du laver så mange runder, du kan nå på 5 minutter. Begræns pausetiden – det er ‘kun’ fem minutter, du skal forholde dig til -)

AMRAP 2 (5 MIN.)

  • 30 sek. løb (all out)
  • 10 atomic situp

Denne AMRAP fungerer på samme vis som ovenstående – altså du kører to øvelser i træk, og så prøver du at nå så mange runder som muligt på 5 minutter. Hvis du ikke kan løbe, så kan du fx bruge en romaskine. 

. . . .

Ha’ den bedste aften og weekend ♡♡

XX Marie Louise

Posted in blog, Træning

Relaterede indlæg

@marielouisecramer

Seneste fra Instagram