Sundhed

Detaljer fra boglanceringen

Wauw! Jeg er stadig meget overvældet over min boglancering i torsdags. Jeg havde slet ikke turde håbe på at se så mange skønne mennesker – og alt gik simpelthen helt igennem perfekt. Jeg havde sørget for skønne mad- og drikkevarer, og hvis du har kigget lidt med på Instagram, så får du lidt info fra dagen her. Måske lidt inspiration til dit eget næste event -)

MAD // TAPAS, KAGE & IS

Danish Minies (Instagram: @danishminies) diskede op med de lækreste tapasanretninger. Jeg bestilte mad til 180 deltagere, men jeg tror, vi var omkring 200 personer. Sagt med andre ord. De fine, små tapasanretninger blev revet væk, og mine gæster var meget begejstret. Der var både tatar, laks, tunmousse mm. Jeg nåede selv lige at smage et par stykker. Lars’ 30 års fødselsdag kommer snigende – måske vi skal Danish Minies til at levere mad til endnu en fest. Dét var virkelig et hit!

Udover tapas, var der også Agnes Cupcakes. Min mor overtog Agnes Cupcakes tilbage for en del år siden, og selvom du ikke ser Agnes overalt, jamen så kan de stadig bestiltes til festlige lejligheder. Jeg fik også leveret Agnes Cupcakes til min første reception i Studiestræde – dengang vi åbnede det første Cramers Studie. Der bad jeg om ‘sunde cupcakes’. Denne gang blev jeg ligesom enig med mig selv om, at cupcakes skal smage af cupcakes – og ikke af ‘helse’. Det var en succes – 175 cupcakes blev revet væk.

Sidst men ikke mindst, sørgede Original Coffee for den skønneste kaffeis, som de har lavet i samarbejde med Hansen Is. Jeg elsker OC kaffe, og jeg elsker kaffeis – og netop derfor skulle deres is selvfølgelig også være en del af arrangementet. Isen er btw overtrukket med chokolade 😉

DRIKKEVARER

Frankly Juice diskede op med økologisk, koldpresset juice. Drengene havde en lille ‘juicebar’ i studiet, hvor de også serverede deres nye forskellige ‘vand med smag’. De sidste gæster fik goodiebags med smagsprøver med hjem – ikke dårligt. Udover Frankly’s lækkerier, var der bobler, danskvand og diverse sodavand.

TØJ, SMYKKER & MAKE-UP

Der har været en del henvendelser ift. mit tøj – derfor en lille note hertil 🙂 Min sorte kjole med røde prikker var fra Ganni, mine New Balance sneaks købte jeg på youheshe.dk. Øreringe fra Plateaux Jewellery. Skønne Vivi Pilgaard stod igen (igen) for hår og make-up. Vivi sørgede bl.a. også for make-up og hår den dag, vi skyd forsiden til bogen. Jeg er altid lidt ‘nervøs’ for at lægge mit ansigt i andres hænder – mest af alt for at komme til at ligne en dulle. Men nu har Vivi stået for min make-up en del gange, og jeg føler mig så tryg i hendes hænder. At få lagt sin make-up til sådanne begivenheder er simpelthen bare et hit – især fordi jeg er en hat, når det kommer til at lægge make-up.

… næste gang smiler jeg lige 😉 Jeg har desværre ikke så mange billeder i fuld figur – men jeg håber, at de udvalgte kan give et lille billede af tøj, make-up og hår 🙂

. . . .

Alt i alt en helt igennem fantastisk dag og aften. Fik du ikke mulighed for at kigge forbi – eller bor du ikke om nærheden af København, så fortvivl ej. Vil du gerne have min bog med en lille hilsen, så send mig en mail på ml@cramer.dk, så sender jeg én afsted til dig 🙂

Ps. de mange fine billeder blev skudt af Emil Braun Bartram (Instagram: @BB_visual)

♡♡ ML

Tak til alle der deltog på min store dag ♡♡

Posted in blog, Sundhed

Relaterede indlæg

@marielouisecramer

Seneste fra Instagram