Træning

Ny Triaction kollektion

Indlægget er sponsoreret af Triumph

Selvom jeg ikke er pjattet med det, så må vi jo erkende, at sommeren er ved at være slut. Eller – jeg ved egentlig ikke, om den overhovedet kom? Ej, der har også været solrige dag J Når det så er sagt, betyder sæsonskifte nye farver og modeller indenfor tøjverdenen – også hos Triumph. Jeg har igen været på besøg i butikken på Strøget. Som altid starter de søde ekspedienter med at give mig en fitting – og yes, det tilbyder de alle! Derefter prøvede jeg den nye kollektion.

Min favorit ’cardio model’ fra forrige sæson (Trianction Hybrid Lite) fås både i blå og sort – og nu har Triumph lavet modellen i den flotteste røde farve. Jeg har tidligere skrevet om denne model, der er fantastisk til højintens træning. Den støtter din barm helt igennem perfekt, og så er jeg vild med detaljen med stropperne. Du kan nemlig både lave et ’kryds’ bagtil – og køre almindelige stropper. Jeg synes, det er en super fin detalje, for så er sportsbh’en god at bære under alle slags træningstoppe.

Udover denne model, har de også lavet en ny ’studio model’ (Triaction Magic Motion).  Det er en sports bh med mindre support – den scorer dog stadig flotte karakterer i deres undersøgelser af ’bounce control’. Jeg bruger typisk denne model til hverdag, når jeg har personlig træning i studiet, eller hvis jeg er til yoga søndag formiddag.

Psssst – lille bonus info. Triumph har bl.a. også lavet en ny model med ’push-up’, som jeg lige kort vil nævne. Personligt har jeg ikke brug for pushup, fordi min barm fylder rigeligt i landskabet, MEN måske det er relevant info for dig, hvis du har en mindre barm. Jeg ved i hvert fald fra nogle af mine klienter i Cramers Studie, at det kan være lidt svært at hoppe i en sports-bh, fordi den maser dine bryster fuldstændig sammen. Pist så er brysterne nærmest væk. Bryster er skønne – uanset om de er store eller små, men jeg ved, at mange savner det feminine look, når brysterne pludselig er ikke eksisterende. Kan du nikke genkendelse til det, så kan du tage et look på deres nye model: Triaction Boost Lite.

 

. . . .

Nu har du fået en del information om den nye kollektion, og jeg håber, at du kan bruge det. Husk på, du kan altid tage forbi Triumph til en fittling. Det er e færreste kvinder der rent faktisk kender sin reelle bh størrelse, men jeg garanterer dig for, at når du først har oplevet god support for brysterne, så vender du aldrig tilbage til din gamle sports bh.

Men intet blogindlæg uden lidt fif fra Fru Cramers Studie. Hvis du følger mig i min verden, ved du også, at jeg er pjattet med styrketræning, og der er især to øvelser, som du skal lære at kende (hvis du ikke allerede gør). Nemlig squat og dødløft. Det er to helkropsøvelser – altså øvelser, hvor du aktiverer størstedelen af kroppens muskler, mens du træner. Netop dette gør øvelserne enormt effektive, og du kan sikre dig selv en god workout – der bl.a. giver dig gode ben og balder. I min optik bør alle – både mænd og kvinder lave squat og dødløft, og nu vil jeg gøre mit for at introducere øvelserne, så du føler dig tryg og parat til at kaste dig over øvelserne, næste gang du hopper ned i fitnesscenteret. Følg med her J

BACK SQUAT

Sådan gør du: Placer vægtstangen på det øverste ’bløde’ stykke af ryggen. Skyd brystet frem og ret ryggen. Stil dig med en hoftebreddes afstand mellem fødderne – og lad tæerne pege let udad. Bøj i knæene, og bevæg dig ned i et kontrolleret tempo, så dybt som muligt. Sørg for, at knæene følger tæernes retning, og fordel vægten på hele foden. Pres gennem fødderne, og rejs dig fra bundpositionen tilbage til udgangspositionen. Gentag bevægelsen. Gentag bevægelsen.

KONVENTIONEL DØDLØFT

Sådan gør du: Start oprejst med fødderne i hoftebreddes afstand og med ca. én knytnæves afstand fra dine skinneben til stangen. Bøj dig ned og grib fat om stangen på ydersiden af dine ben – stangen skal nu være helt tæt til dine skinneben. Ser du din krop fra siden, skal dine skuldre være en smule foran stangen, og din hofte holdes relativt højt. Tag en dyb vejrtrækning, ret ryggen, og forestil dig, at du presser fødderne igennem gulvet, når du starter bevægelsen og løfter stangen fra gulvet. Når du står oprejst, skal hoften skydes frem, men undgå en bagoverbøjning. I bevægelsen ned skyder du hoften bagud, mens du fører stangen ned langs benene, indtil vægtstangen igen står på gulvet.

. . . .

Antal sæt og gentagelser: Er du nybegynder, kan du starte med at lave 3-4 sæt á 10-12 gentagelser. Er du klar på mere udfordring, kan du bl.a. lave flere sæt og tilsvarende færre gentagelser, fx 5 sæt á 5 gentagelser. Det betyder samtidig også, at du skal have mere vægt på stangen. Det kan altid være lidt svært at finde ud af, hvor meget vægt du skal have på, men du lærer det kun ved at eksperimentere og prøve dig frem. Er du fx vant til at squatte 10 gentagelser med 40 kg, så start med at lave 5 gentagelser med 40 kg (efter opvarmningssæt), derefter 5 gentagelser med 45 og 50 kg. Er der stadig overskud til at lave gentagelse 6, 7, 8 og 9? Jamen så prøv at tilføje lidt mere på vægt. Det er fint, at du har overskud til at lave 1-2 ekstra gentagelser, men prøv at hold dig hertil. Samme princip gælder ved dødløft.

Go træning ♡

Posted in blog, Træning

Relaterede indlæg

@marielouisecramer

Seneste fra Instagram