Sundhed

Har du input til indlæg på bloggen?

Da jeg startede min IG profil og blog i sin tid, var det med 1 primært formål – nemlig at inspirere og motivere DIG til at leve en sund og stærk hverdag. Jeg elsker mit træningsstudie i København, men det har naturligvis også sine begrænsninger, at jeg kører min træning indenfor studiets fire vægge. Det er også en af grundene til, at jeg glæder mig HELT VILDT til, at jeg snart udgiver min første bog hos Gyldendal. Den giver mig forhåbentlig mulighed for motivere og inspirere endnu flere, hvilket er min inderlige og helt store drøm.

Tilbage til min pointe. Min blog fortjener mere fokus og kærlighed, og det kommer til at ske fra… NU AF!! Netop derfor er jeg rigtig interesseret i at høre, hvad DU savner på bloggen? Vil du have flere opskrifter? Flere træningsvideoer? Fif og gode råd til din sunde livsstil? Flere personlige indlæg? Eller noget helt andet? Hit me – og smid dine tanker i kommentarfeltet på instagram.

Jeg glæder mig til at høre fra dig ❤❤❤

XX ML

 

 

Posted in blog, Sundhed

Relaterede indlæg

@marielouisecramer

Seneste fra Instagram