Notice: Undefined offset: 1 in /var/www/mlcramer435/marielouisecramer.dk/wp-content/themes/marielouisecramer/template-parts/hero-banner.php on line 32

Notice: Trying to get property of non-object in /var/www/mlcramer435/marielouisecramer.dk/wp-content/themes/marielouisecramer/template-parts/hero-banner.php on line 32

Chokopandekager

Jeg ELSKER proteinpandekager. Hvis det stod til mig, så spiste jeg gerne pandekager til morgenmad hver dag, men det har jeg naturligvis ikke tid til at lave – desværre 🙂 Hvis jeg er rigtig lækkersulten en aften, så bikser jeg fra tid til anden en omgang proteinpandekager sammen, som jeg nyder som mit aftenmåltid. Denne stabel af pandekager blev serveret på Østerbro den anden aften – og manden min var vist godt tilfreds 😉

Ingredienser – til én person

Fremgangsmåde

  • Kom æggehvider, hytteost, proteinpulver, kokosmel samt bagepulver i en blender, og blend ingredienser godt sammen. Jeg bruger gerne en stavblender.
  • Steg din pandekagedej på panden – en pandekage af gangen. Jeg har en rigtig god pande, hvilket betyder at jeg ikke behøver at bruge fedtstof på panden. Hvis min pande var mindre god, så ville jeg komme lidt kokos- eller rapsolie på som fedtstof.
  • Når du har lavet din stabel af pandekager, så smører du hasselnød og kakao smørepålæg imellem dine pandekager, så du får den lækreste stabel af proteinrige pandekager – med den skønneste smag af hasselnød og chokolade.
  • Topping: hakkede mandler

Energiindholdet

  • Jeg må være ærlig at indrømme, at jeg ikke har styr på, hvor meget smørepålæg jeg brugte til mine pandekager. Jeg brugte formentlig mere end 50 gram – ups! I min kalorieudregning har jeg taget udgangspunkt i, at jeg har brugt 50 gram – og pandekagerne inkl. smørepålæg og mandler indeholder: 478 kcal., 39 gram protein, 17 gram kulhydrat og 26 gram fedt.
  • Hvis du ønsker at reducere kalorieindholdet, så kan du evt. udelade smørepålægget fra ISIS, hvorved din stabel af pandekager med hakkede mandler vil indeholde: 258 kcal., 36 gram protein, 8,2 gram kulhydrat og 8,2 gram fedt.

// ML

foto

Posted in Opskrifter

Relaterede indlæg

@marielouisecramer

Seneste fra Instagram