Træning

Afslutning på 12 ugers forløb

I slutningen af januar 2014 startede jeg et 12-ugers forløb hos Marie Louise. Jeg var heldig at få en af de sidste pladser på det tidspunkt – og hold da op! Jeg kan slet ikke beskrive, hvor meget jeg har ændret mig de sidste tre måneder.

Mit mål før jeg gik i gang var at tabe nogle kilo og mindske min fedtprocent. Samtidig ønskede jeg mere overskud i hverdagen og et større energiniveau, da jeg ofte følte mig træt og uoplagt. Jeg må sige, at jeg allerede efter de første par uger kunne mærke en forskel. Det var helt befriende at vågne om morgenen med et kæmpe overskud og en følelse af at dagen bare kunne komme an!

Jeg har løbende fået justeret min træningsplan, så min krop konstant er blevet udfordret, og jeg kan virkelig mærke, at jeg er blevet stærkere og føler mig tryg og sikker i ”fitness-junglen” :). Ligeledes har madplanen bare fungeret 100%. Jeg har IKKE siddet med følelsen af at være på kur, men derimod fundet inspiration til en masse sund, lækker, og ikke mindst nem mad – som jeg kun glæder mig til at fortsætte med i fremtiden.

Vigtigst af alt er dog, at jeg igennem forløbet har formået at gøre det til mig eget, forstået på den måde, at jeg har fokuseret på at finde en balance, således at jeg hele tiden har haft mig selv med. Der HAR været plads til at spise slik nogle gange, og der HAR været plads til at gå ud at spise med vennerne ved særlige lejligheder. Og det har altså ikke afholdt mig fra at nå mit mål, tværtimod 🙂

Marie Louise – du har været en fantastisk støtte, og dit engagement brænder virkelig igennem. Kan kun sende mine varmeste anbefalinger, og jeg har opnået bedre resultater på de 12-uger, end jeg nogensinde havde drømt om. Det er har til tider været hårdt arbejde og krævet en stor portion vilje, men det har bestemt været det hele værd. Jeg kunne sagtens finde på at investere i et forløb hos Marie Louise igen på et tidspunkt, og kan kun anbefale andre at gøre det samme.

Min klient købte et 12 ugers forløb hos mig, og både billeder og tal taler for sig selv. Et vægttab på 7,3 kg, en øget muskelmasse samt reduceret fedtmasse- og procent. Vi tog syv kropsmålinger (talje, hofte, arme, ben samt bryst) tre gange undervejs – og samlet blev min klients kropsmål reduceret med 25 cm på 12 uger.

foto 1 foto 2 foto 3

Posted in Sundhed, Træning

Relaterede indlæg

@marielouisecramer

Seneste fra Instagram