Sundhed

Intuitiv spisning – lær at spise efter din sult og mæthed

At spise efter regler, af pligt eller på sine følelser er meget normalt. Faktisk så normalt, at mange glemmer at spise med sin sunde fornuft. Derfor har vi besluttet os for at holde et foredrag i Cramers Studie, hvor vi har fokus på intuitiv spisning. I studiet har vi en tilknyttet vanecoach, Malene Louise, og det er netop ML der vil afholde dette foredrag (læs mere om ML HER). Men hvad er intuitiv spisning overhovedet for en størrelse? Ved intuitiv spisning slipper du regler og tanker om, hvad du skal spise, hvilke mængder du skal spise – og hvornår. At spise intuitivt er et opgør mod ‘kurmentaliteten’, restriktioner, kalorietælling og dårlig samvittighed – uden at miste kontrollen og/eller tage på. Det handler derimod om at lære at stole på sin mave- og mæthedsfornemmelse, og derigennem få et mere afslappet forhold til mad. At spise intuitivt betyder altså at lytte til kroppen og dens signaler om, hvad den har brug for og lyst til. Fremfor at du spiser, hvad du tænker, du ‘bør spise’, eller efter hvad diverse trends og tendenser fortæller dig, du bør spise.

PRIS & TILMELDING

Torsdag den 28. juni afholder Malene Louise et oplæg i Cramers Studie (adresse: Esplanaden 8 i København) fra kl. 20-21.30.

Prisen er 150 kr. Eller tag din veninde med under armen og få foredraget til 100 kr./mand. Der er 20 pladser, og der skal min. være 10 deltagere, før oplægget afholdes.

Skal du være med? Send en mail til mig på ml@cramer.dk med nedenstående info, hvorefter jeg sender en faktura til dig. Når du har betalt, er din tilmelding endelig, og beløbet refunderes ikke, hvis du senere bliver forhindret i at deltagere.

Info til faktura:

  • For- og efternavn
  • Adresse
  • Tlf nr.
  • E-mail

Vi glæder os til at se dig i studie 🙂

 

Posted in blog, Sundhed

Relaterede indlæg

@marielouisecramer

Seneste fra Instagram