Sundhed

NYT: Vanecoaching i Cramers Studie

Vi har besluttet os for at tilknytte en vanecoach i Cramers Studie. Malene Louise vil fremover kører foredrag og coaching i Studiet, og nedenfor kan du læse lidt mere om hende;

“Mit navn er Malene Louise og jeg er uddannet vane -og overspisningscoach med speciale i madstress. Jeg kan hjælpe dig med at få et mere afslappet forhold til mad, implementere nye mere hentsigtsmæssige vaner i forhold til kost og træning, spise mere efter behov end på følelser samt alt det psykologiske og følelsesmæssige, der kan ligge i dit forhold til mad. jeg tror ikke på kure eller quickfixes, men derimod på holdbare vaner der vare ved hele livet.

Jeg læser en kandidat i psykologi og sundhedsfremme, hvor jeg er meget optaget af spiseforstyrret adfærd og kognitionspsykologi”.

. . . . .

Malene Louise vil fra juni tilbyde vanecoaching i Cramers Studie:

  • 1 session for 800 kr.
  • 3 sessioner for 2.100 kr. (700 kr./session)
  • 5 sessioner for 3.000 kr. (600 kr./session)

Inden opstart af forløb tilbyder vi en uforpligtende samtale over telefonen, så du føler dig 100 % tryg og sikker i din beslutning om at købe sessioner hos Malene Louise. 

Ønsker du mere information om vanecoaching, eller ønsker du at tilmelde dig en session eller et forløb, er du velkommen til at kontakte mig direkte på mail: ml@cramer.dk.

. . . . .

Udover personlige sessions, afholder Malene Louise et foredrag torsdag den 28. juni om intuitiv spisning, som netop handler om at lære at spise efter sin sult og mæthed. Du kan læse meget mere om foredrag, pris og tilmelding: HER:

 

Posted in blog, Sundhed

Relaterede indlæg

@marielouisecramer

Seneste fra Instagram