INGREDIENSER TIL ÉN PERSON
Tid: 1 time
- 100 gram Kylling
- 75 gram sød kartoffel
- 1 æg
- 1 spsk. rugmel
- 2 spsk. persille
- 1 fed hvidløg
- ¼ rødløg
- Salt & peber
Tilbehør
- 20 g avocado
- 75 sød kartoffel
- 2 dl quinoa
- 1 håndfuld spinat/blandet salat
- 20 g avocado
- 75 sød kartoffel
- 2 dl quinoa
- 1 håndfuld spinat/blandet salat
- 1 spsk. feta
- 1 tsk. græskarkerner
SÅDAN GØR DU
- Tænd din ovn på 200 grader, varmeluft
- Hak alt din sød kartoffel i tern (til salaten og til dellerne), og smid halvdelen i ovnen med lidt salt og peber, når ovnen er varm – det skal have ca. 20 minutter
- Kog det resterende af den søde kartoffel i lidt saltet vand
- Mens du venter kan du lave din fars bestående af: hakket kylling, mel, æg, persille, hvidløg, løg, salt & peber
- Når den søde kartoffel er mør, moses den ud i din fars
- Kog din quinoa efter ansvisning og vend den derefter i din salat bestående af: avokado i tern, salat, sød kartoffel, lidt feta og græskarkerner
- Steg dine deller på hver side og server sammen med din salat – velbekomme
- Velbekomme ♡
Opskriften er lavet i samarbejde med min dygtige madblogger Camille Maja 🙂