23
jul
2017
1

Kyllingedeller med sød kartoffel og tilbehør

INGREDIENSER TIL ÉN PERSON
Tid: 1 time

  • 100 gram Kylling
  • 75 gram sød kartoffel
  • 1 æg
  • 1 spsk. rugmel
  • 2 spsk. persille
  • 1 fed hvidløg
  • ¼ rødløg
  • Salt & peber

Tilbehør

  • 20 g avocado
  • 75 sød kartoffel
  • 2 dl quinoa
  • 1 håndfuld spinat/blandet salat
  • 20 g avocado
  • 75 sød kartoffel
  • 2 dl quinoa
  • 1 håndfuld spinat/blandet salat
  • 1 spsk. feta
  • 1 tsk. græskarkerner

SÅDAN GØR DU

  • Tænd din ovn på 200 grader, varmeluft
  • Hak alt din sød kartoffel i tern (til salaten og til dellerne), og smid halvdelen i ovnen med lidt salt og peber, når ovnen er varm – det skal have ca. 20 minutter
  • Kog det resterende af den søde kartoffel i lidt saltet vand
  • Mens du venter kan du lave din fars bestående af: hakket kylling, mel, æg, persille, hvidløg, løg, salt & peber
  • Når den søde kartoffel er mør, moses den ud i din fars
  • Kog din quinoa efter ansvisning og vend den derefter i din salat bestående af: avokado i tern, salat, sød kartoffel, lidt feta og græskarkerner
  • Steg dine deller på hver side og server sammen med din salat – velbekomme
  • Velbekomme ♡

Opskriften er lavet i samarbejde med min dygtige madblogger Camille Maja :-)

Instagram