I aftes havde jeg besøg af mine to skønne veninder – til god mad og vild med dans finalen. Just like the good old times. Jeg fik den idé, at jeg ville prøve at lave en “lowcarb æblekage” til tøserne, og jeg mÃ¥ indrømme, at resultatet blev meget vellykket!
Ingredienser
- Æble
- Skyr (Arla, Karolines Køkken 0,2 %)
- Æblegrød (Kalorielet, Skælskør Frugtplantage)
- Kanel
- Mandler
Fremgangsmåde
Tænk ovnen pÃ¥ 175 grader. Skær herefter æblerne i fine bÃ¥de. Kom æblerne i et ildfast fad, drys med kanel, og div dem et sted mellem 30-45 minutter i ovnen. NÃ¥r æblerne er færdige, kan du begynde at lave “kagen”. Det har ingen betydning, hvilken rækkefølge du laver lagene, men jeg gjorde pÃ¥ følgende mÃ¥de: et lag  æblegrød, et lag skyr og et lag med ovnbagte æbler – drys eventuelt med lidt ekstra kanel. Gentag rækkefølgen, sÃ¥ du samlet set fÃ¥r seks lag i kagen. Top eventuelt med hakkede mandler.
Velbekomme
// Marie Louise