Træning

NYE FORLØB – OPSTART I FEBRUAR

Så er vi rykket ind i februar måned, og det betyder opstart af en masse nye forløb. Jeg er ret overbevist om, at vi også har et hold, der passer til dig – eller dit barn 😉 Nedenfor har jeg lavet en lille oversigt over vores hold, som alle starter i løbet af februar:

  • Uge 6 // Opstart af nye Teamtræningsforløb. Vi har både morgenhold kl. 6.25, 7.20, 7.25 og kl. 9, og eftermiddagshold kl. 17, 17.30 og kl. 18. Vi har ‘kvindehold’, ‘mandehold’ og ‘mixhold’. Vi har hold i alle aldre og niveauer. Har du svært ved at binde dig i 20 uger, tilbyder vi dig at prøve Teamtræning i februar måned – uden binding, så du kan afprøve vores fantastiske koncept.
  • Uge 8 // Opstart af nye Mor/barn forløb. Her træner du på et lille lukket hold – med max 3 andre mødre + babyer, to gange om ugen i 12 uger. Du er velkommen på vores mor/barn hold, når du har fået ‘√’ fra lægen.
  • Uge 9 // Opstart af næste Gravidhold. Her træner du på et hold med max 7-9 andre gravide, to gange om ugen – i otte uger. Du er velkommen på holdet – uanset om du er i din graviditetsuge 8 eller 32. Er du interesseret i vores mor/barn forløb eller gravidhold, er det vores dygtige træner og fysioterapeut, Line, der kører træningen. Sagt med andre ord – du er i trygge hænder fra start til slut.
  • Uge 9 // Opstart af vores nye hold ‘KIDS‘. Her træner dit barn på et lille lukket hold med max fem andre børn. Vi opretter et hold lørdag kl. 11 for 9-14 årige, og hvis interesse, opretter vi et ekstra hold kl. 12 for 5-8 årige. Det er et 8 ugers forløb, med ét ugentligt træningspas. Du kan træne på egen hånd i vores træningsstudie, mens dit barn træner.

Er du interesseret i et af vores hold, kan du kontakte mig direkte på mail ml@cramer.dk – jeg glæder mig til at høre fra dig ♡♡

Posted in blog, Træning

Relaterede indlæg

@marielouisecramer

Seneste fra Instagram