Træning

Nyt hold: Børneyoga

Vi oplever i øjeblikket stor efterspørgsel på træning til børn. I starten af året kørte vi vores første KIDS forløb med stor succes, og vi bestræber os på at genoptage KIDS træningen efter sommerferien. Inden vi når dertil, har vi et fire ugers yogaforløb til børn i alderen fra 4-7 år. Der er vores underviser, Mille Gry Kortland der kører undervisningen i Cramers Studie. Du kan læse om Mille og forløbet nedenfor:

Beskrivelse:
Jeg har valgt at specialisere mig i yoga til børn, da jeg via yogapraksis med mine egne børn har oplevet en utrolig fremgang hos dem i forhold til indre ro, koncentrationsevne og livsenergi.

Studiet har vist, at yoga hjælper børn med at udvide børns indlæringsmæssige, sociale og følelsesmæssige kompetencer. Det enkelte barns livsglæde hænger uløseligt sammen med kroppen, og det er derfor ekstra vigtigt at være venner med sin krop. I børneyoga timerne dyrker og optimerer vi: åndedrættet og forbindelse mellem hjernen og kroppen. Fokus ligger på at give børnene en sjov og kreativ oplevelse med yoga. Der leges med yogastillingerne og vi vil gennem leg og historier finde vej ind i yogaens univers. Der vil max være 10 børn på holdet.

4 ugers forløb: 
Vi opstarter et fire ugers forløb med træning på nedenstående datoer:

  • Tirsdag d. 21/8
  • Tirsdag d. 28/8
  • Tirsdag d. 4/9
  • Tirsdag d. 11/9

Træningen starter kl. 16.15 og har en varighed på 45 minutter. 

Træningen finder sted i Cramers Studie, som er beliggende på Esplanaden 8 i København. Der er ikke parkeringsmuligheder i gården, men der er altid plads ude på vejene i nærheden af Esplanaden.

Pris & tilmelding: 
Prisen for dette fire ugers forløb er 500 kr. Dit barn kan også prøve én træning for 175 kr. Som en lille ekstra bonus tilbyder vi, at du kan træne på egen hånd i Cramers Studie, mens dit barn undervises af vores dygtige træner. Du er også velkommen til at aflevere dit barn til dagens træning og komme igen, eller eventuelt blive og nyde en kop kaffe i studiets loungeområde, mens dit barn træner.

For tilmelding send en mail til ml@cramer.dk, og vedhæft nedenstående informationer:

  • For- og efternavn
  • E-mail
  • Adresse
  • Tlf nr.
  • Dit barns navn og alder

Herefter modtager du en faktura på mail, og når denne er betalt, er tilmeldingen endelig. Der skal være min. fem tilmeldte, før holdet oprettes. Beløbet refunderes ikke, hvis I efterfølgende er forhindret i at deltage – kun hvis holdet må aflyses pga. manglende tilmelding.

Vi glæder os meget til at høre fra jer – og enndu mere til at se jer i studiet ♡

Kærligst Mille & Marie Louise

 

Posted in blog, Træning

Relaterede indlæg

@marielouisecramer

Seneste fra Instagram