Træning

D’damer – let’s talk bounce control

Indlægget er sponsoreret af Triumph // 

Det er måske ikke det mest sexede at snakkede om, men faktum er bare, at vi kvinder fortjener god support, når vi træner. Yes – det er brysterne og support af dem, jeg snakker om. Jeg skal være ærlig at indrømme, at jeg aldrig tidligere har gået op i ’den rette support’, før jeg indgik mit samarbejde med Triumph. I dag kan jeg slet ikke forestille mig at træne i en sports bh, der ikke giver mig den rette støtte under min træning.

. . . . .

Generelt skelner Triaction (by Triumph) mellem to modeller – deres CARDIO og STUDIO modeller. Cardio modellen er til kvinder, der træner højintens træning – fx løb og crossfit. Sports-bh’en giver en fantastisk support, så brysterne ikke ’hopper og danser’ under din træning. Jeg er især begejstret for min pink ‘Triaction Hybrid Lite‘ (se billede nedenfor). Den støtter min barm godt under træning, og så er jeg vild med stropperne, som kan længdejusteres foran, og som også kan krydses bagtil.

Billedet er fra ‘presseturen’ i februar, hvor jeg var afsted med hele Team Triaction til Malaga. Det var her, vi optog alle videosekvenserne til den nye Triaction reklamefilm 🙂 

. . . . .

Derudover har de deres studio modeller, som er tiltænkt mere rolige aktiviteter, fx pilates og yoga. Altså aktiviteter med mindre hop og ’fuld fart fremad’. Til hverdag, hvor jeg kører personlig træning i Cramers Studie, eller når jeg bare sidder i studiet og laver administrativt arbejde, har jeg typisk deres nye ’Triaction Magic Motion’ sports-bh på. Den er simpelthen så smuk – jeg elsker designet, og så er den skøn at have på!

På billedet har jeg ‘Triaction Magic Motion’ modellen på – linker direkte til den ovenfor.

Uanset hvilken model du vælger, garanterer Triumphs sports-bh’er markedets højeste og bedste ’bounce control’, som er blevet testet på University of Portsmouth. Det betyder med andre ord, at uanset om du vælger den ene eller anden model, og om du laver lav- eller højintensitetstræning, får du god support, når du vælger en Triaction sportsbh. Jeg kan kun anbefale dig at tage et kig forbi Triumph butikken – eller kigge online. Fordelen ved at besøge butikken er, at du får hjælp og vejledning til at vælge den rette sports-bh. Jeg var fx flere numre forkert på den, da jeg sagde min størrelse til ekspedienten, ups 🙂

XX

Marie Louise

 

Billedet her er igen fra presseturen til Malaga i februar, og jeg står sammen med Triaction ambassadørerne fra Tyskland (Instagam: @karolinsmoment) og Norge (@marenerdvik). Vi har alle tre Triaction træningstøj- og spotsbh’er på, på dette billede -)

 

Posted in blog, Træning

Relaterede indlæg

@marielouisecramer

Seneste fra Instagram