Træning

Reference – Katrine

Katrine, 21 år – Det er det bedste, jeg nogensinde har gjort for mig selv”

Jeg har i langtid ikke kunne lide at se mig selv i spejlet, og jeg har længe ønsket mig at få en mere markeret krop, så jeg kunne føle mig godt tilpas og være glad for det jeg så i spejlet. Jeg begyndte at følge Marie Louise på instagram, og jeg blev vildt inspireret af de mange lækre opskrifter, hun formår at smide op! Jeg vidste med det samme, at jeg ville igang med at ændre min livsstil! Jeg kontaktede Marie Louise, og kom hurtig i gang med en kost- og træningsforløb. 

Det jeg har opnået på de seks uger, har jeg ikke troet kunne være muligt. Jeg kan tydeligt mærke, at jeg med mine nye kostvaner har fået mere energi, og at jeg ikke længere føler mig oppustet og utilpas efter indtagelse af mad. Det har fået mine øjne op for, at jeg ikke har lyst til at spise det, som jeg gjorde førhen – hvor jeg flere gange i løbet af dagen spiste usundt.

Jeg har haft mine tider, hvor jeg har kæmpet med trangen til mine gamle spisevaner – men Marie Louise har været en stor hjælp! Hun har støttet mig, og hun har altid haft tid til at svare mig på alle mine spørgsmål – så min motivation har været der hele vejen igennem! 

Jeg har lært min krop bedre at kende, og jeg har fundet ud af, hvad min krop har brug for! Jeg ved hundrede procent, at jeg ikke vil tilbage til mine gamle spisevaner! Forløbet hos Marie Louise er det bedste, jeg nogensinde har gjort for mig selv!

– Katrine

image
image kopi

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Til venstre ses to billeder fra opstart, og til højre ses to billeder af Katrines krop efter et seks ugers kost- og træningsforløb.

Posted in Sundhed, Træning

Relaterede indlæg

@marielouisecramer

Seneste fra Instagram