Træning

Reference – Sanne

Sanne – ”Det er det bedste, jeg har gjort for mig selv, og endelig har jeg opnået de mål, som jeg har længdes efter i flere år!”

Jeg havde flere gange prøvet at tage mig sammen til at komme i gang med et vægttab, og hver gang endte det ud i ingenting. Efter jeg opdagede Marie Louise på Instagram, og så hendes resultater med andre piger, bestemte jeg mig for, at det skulle jeg også opleve!

Den første uge var hård, og jeg havde lyst til at spise alt muligt lækkert, og bare ligge på sofaen. Men jeg følte, at jeg havde et ansvar overfor Marie Louise, hvilket gjorde at jeg kæmpede mig igennem den første uge. Mit resultat efter 1 uge, var et vægttab på 1,1 kg. Herefter blev de sunde retningslinjer løbende en naturlig del af min hverdag. En af de fedeste ting har været, at jeg kunne mærke hvor meget overskud jeg fik i hverdagen – jeg har ikke længere brug for en eftermiddagslur 🙂 

Jeg er blevet overrasket over, hvor meget kosten betyder i hverdagen, og hvor meget min kost har ændret på min livsstil. Jeg benyttede mig af Marie Louises opskrifter morgen, middag og aften, og jeg har helt klart nogle favoritter. Til morgen har jeg fået overnight oats med chia-frø og proteinpulver. Til aftensmad er jeg blevet forelsket i hendes opskrift ”Meatza” med oksekød, det er virkelig lækkert.

 Jeg er ovenud lykkelig for mine resultater. Det er vildt overraskende, hvad der kan ske på 6 uger, og det at Marie Louise har været ved min side, har givet mig en kæmpe fordel. Hendes ugentlige vejledning har hjulpet mig meget, og selvom mit forløb har foregået online, så har Marie Louise givet mig motivationen og formået at få mig til at kæmpe videre uge efter uge! Marie Louise har givet mig en ny måde at leve på, og ændret min livsstil positivt!

– Sanne

foto 3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sanne har på seks uger reduceret sin vægt med 3,5 kg, og hun har samlet set reduceret 19 cm – omkring talje, hofte, arme og lår.

Posted in Sundhed, Træning

Relaterede indlæg

@marielouisecramer

Seneste fra Instagram