Træning

Mor/barn træning – “de fedeste 12 uger!”

Hver 8-12. uge opstarter vi nye mor/barn forløb i Cramers Studie. Et 12 ugers forløb med to ugentlige træninger, hvor mor + baby træner på et lille lukket hold, i trygge rammer. I sidste måned afsluttede Maria sit mor/barn forløb i Studiet – og hun har opnået nogle imponerende resultater! I Cramers Studie samler vi på succeshistorier – og her er én af dem ♡♡

. . . .

“Jeg har fået den store ære at besøge Marie Louises blog, for at fortælle lidt om mine oplevelser med mor/barn træningen i Cramers Studie. Mit navn er Maria, og i april 2017 fødte jeg min skønne lille datter Josefine. Efter hvad der føltes som de længste ni måneder i mit liv, stod jeg med mit lille vidunder i armene, men jeg stod også med en krop, som jeg ikke rigtig kunne genkende. Jeg har spillet håndbold hele mit liv, og er heraf blevet forholdsvis stærk – men nu følte jeg, at alle muskler var forsvundet, og min kondi var lig nul! Jeg syntes ikke, at jeg ”bare” kunne begynde til håndbold igen, for jeg følte, at jeg havde behov for hjælp og vejledning til at få trænet min krop ordentligt op efter graviditeten. Samtidig var det ret afgørende for mig at finde et træningsforløb, hvor det var muligt at have Josefine med – jeg vidste, at jeg aldrig ville komme af sted til almindelige fitness hold om eftermiddagen/aftenen, når min kæreste var kommet hjem og kunne overtage pasning. Derfor valgte jeg at tilmelde mig Cramers mor/barn træning. Det er den bedste beslutning EVER!

Jeg trænede sammen med tre andre super seje mødre, og det fællesskab man lynhurtigt opbygger, gjorde træningstiden endnu bedre. Vi var alle i samme båd, og kunne dele oplevelser og erfaringer med hinanden. Jeg har som sådan aldrig styrketrænet, men fandt hurtigt ud af at jeg elskede det! Det var så fedt at se, at jeg uge for uge blev stærkere og stærkere, og at min ”gamle” krop måske slet ikke var så langt væk, som jeg havde frygtet. Vores super søde og seje træner mor/barn-træner lagde et tilpas hårdt træningsprogram for dagen, samtidig med at hun holdt styr på bebserne, imens os mødre fik lov at svede. De to træninger om ugen endte med at blive mit yndlingstidspunkt på ugen – det var mit frirum, hvor jeg gjorde noget godt for mig selv, mærkede at jeg kunne bruge min krop igen. Men samtidig lå Josefine jo lige der ved siden af, så selvom det var min tid, var jeg samtidig sammen med min datter. Det var helt perfekt!

Efterhånden kunne jeg både se på mit tøj og i spejlbilledet, at træningen gav pote – de gamle bukser passede igen, YES! Ved den allerførste træning havde jeg fået lavet en kropsanalyse, og jeg var så spændt på, hvad analysen ville sige når de 12 uger var gået. Jeg havde slet ikke turde håbe på de resultater, som jeg så; 7 kg rent fedt var røget af min krop! Det var jo helt utroligt, på bare 12 uger! Den berømte ”rygdelle” jeg havde fået under graviditeten, var forsvundet. Jeg var stærk igen. Min muskelmasse var steget, og jeg kunne løfte 20 kg mere i både dødløft og squat. Det kan godt være det bliver lidt ananas i egen juice agtigt, men jeg var simpelthen så glad for resultaterne! Og de resultater havde jeg aldrig opnået alene – så en kæmpe tak fra mig til Cramers mor/barn hold! Det har været de fedeste 12 uger”. 

. . . .

Skal du være med på næste mor/barn forløb? Måske en gaveidé til jul? Tilmeld dig på hjemmesiden. Jeg garanterer dig for, at du ikke kommer til at fortryde det♡♡

Posted in Sundhed, Træning

Relaterede indlæg

@marielouisecramer

Seneste fra Instagram