Træning

Reference Sofie

Da jeg i første omgang gjorde mig tankerne om, hvad et forløb på 8 uger egentlig kunne gøre, så var jeg faktisk i tvivl, om der rent faktisk kunne ske en markant forskel. Jeg kontaktede Marie Louise, og hun var hurtig til at besvare mine spørgsmål. Hun forsikrede mig om at med den rette kost og træning, ville jeg kunne se en markant forskel efter 8 uger – omend det jo ikke er en mirakelkur. Marie Louise var utrolig god og professionel. Vi havde en god opstarts-snak, hvor vi forventningsafstemte, og jeg følte mig i virkelig trygge hænder!

Min start uge var helt fantastisk, jeg havde mod på at prøve nye opskrifter. Træningen var hård, og jeg havde virkelig ondt i musklerne, men motivationen var virkelig høj. Jeg fandt dog hurtigt ud af, at min vægt ikke var et særlig godt pejlemærke for mine fremskridt. Efter fire uger begyndte min vægt virkelig at svinge, men Marie Louise var god til at give mig en ordentlig opsang og motivere mig til at fortsætte. Det er vigtigt for mig at fortælle, at jeg på ingen måde kunne have gennemført uden Marie Louises vejledning og evne til at rose mig, når jeg gjorde det godt og samtidig sige til mig, når jeg var lidt for langt ude.

Træningen har givet mig det vildeste kick, og jeg har faktisk lært at slappe mentalt af under min træning. Jeg har det bedst, hvis jeg starter min dag med træning. Mit overskud er større – og hvis min dag har været uoverskuelig, så hjælper det bare at smutte ned og få raset ud. Det er hårdt, men samtidig en kæmpe befrielse at få stresset af. Samtidig har det givet mig langt mere energi, og der spiller kosten ufattelig meget ind. I starten så jeg det som en begrænsning, men det gik meget hurtigt op for mig, at det tværtimod er en gave til mit eget ve og vel. Vi har kun én krop, og den skal vi have resten af vores liv – og hvorfor ikke få det maksimale ud af det? Når jeg kigger på mine resultater, så er jeg SÅ stolt, og jeg glæder mig til at få en masse personlige træningstimer med Marie Louise fremover. Jeg må indrømme, at det her forløb på 8 uger har ændret rigtig meget i mit liv, både min kropsholdning, min holdning til mad, mit energiniveau, vigtigheden af træning, men især også mit syn på livet helt generelt. Det er på ingen måde en begrænsning at leve sundt, men giver mig derimod mulighed for så meget andet. Samtidig er det muligt at finde en balance, der passer til ens eget liv og krop. Det har jeg især fået ud af mine vejledninger med Marie Louise. Samtidig har jeg gjort op med forskrækkelsen for kulhydrater – jeg spiser det, der er godt for MIN krop og min træning, og det indeholder dermed også kulhydrater. Det at blive vejledt helt personligt af Marie Louise, som har en solid erfaring, har gjort, at jeg har følt mig tryg hele vejen igennem. Så er det lige meget hvad alle andre synes!. Jeg har kun én ting at tilføje, hvis du overvejer det, så GØR det! Jeg har på ingen måde fortrudt, og når jeg i dag ser på før og efter billederne, så giver det mig en endnu større motivation til at fortsætte.

—————————————————————————————————————————————————–

Sofies resultater
Sofie opnåede på på 8 uger et vægttab på 3,1 kg, en øget muskelmasse, en reduceret fedtmasse- og procent. Sofies kropsmål blev reduceret med 24 cm.

—————————————————————————————————————————————————–

Mine tanker som Sofies coach
Som coach betyder det meget for mig, at mine klienter opnår succes. Jeg ønsker naturligvis, at mine klienter skal opnå de bedst mulige resultater i den periode, vi har et forløb – men for mig er det endnu vigtigere, at mine klienter har opnået en livsstilsændring. Flotte resultater kan sagtens opnås på eksempelvis 8 eller 12 uger – men hvad er det hele værd, hvis klienten tager de tabte kilo på igen, når forløbet slutter? Som Sofie fremhæver ovenfor, så handler det ikke blot om de opnåede resultater – det handler i lige så høj grad om, at vi har rykket Sofie mentalt, hvilket netop er min første prioritet. 

IMG_4814 IMG_4813

Posted in Sundhed, Træning

Relaterede indlæg

@marielouisecramer

Seneste fra Instagram