Sundhed

Garanteret vægttab – med Din sunde plan

Anne-Sofie (Fie) er én af de seje kvinder, du kan følge i min bog, Din sunde plan. I bogen deler hun ærligt sine tanker, udfordringer og succesoplevelser. Fie er mor til sin lille søn, og hun kender om nogen til udfordringen om at være begrænset på tid og overskud. Alligevel formåede Fie at tabe sig 11 kg på lidt over fem måneder.

Hvad skal der til for at opnå et sådan vægttab? Et vægttab kræver, at du henover en (længere) periode ligger i energiunderskud. Altså, at du indtager færre kalorier, end du forbrænder. Jaja, det har du med garanti hørt hundredvis af gange. Du har brug for nogle konkrete redskaber, så du kan komme igang NU. Har jeg ret?

Nu skal du høre: I bogen giver jeg dig hjælp og vejledning til at opnå en livsstilsændring. Jeg guider dig igennem fire trin, henholdsvis søvn, væske, motion og kost. Jeg vil klart anbefale dig at følge bogens rækkefølge, men jeg har også fuld forståelse for, hvis du har brug for at se resultater – netop for at fastholde motivationen. I bogen har jeg 25 lækre opskrifter. Her finder du inspiration til din morgenmad, frokost, aftensmad samt dagens mellemmåltider. Spiser du tre hovedmåltider samt 1-2 mellemmåltider fra bogen, jamen så kan jeg garantere dig et vægttab! Det kræver naturligvis, at du holder nallerne fra slikskuffen 😉

Vælger du at starte med opskrifterne og din kost, håber jeg, at du vil hoppe tilbage til start, når motivationen for at se nærmere på alle de øvrige steps melder sig. Måske når vægten er reduceret en smule, og du kan se, at der rent faktisk begynder at ske noget? Alle bogens kapitler indeholder nemlig vigtige pointer, som jeg håber, du får med. For der er ingen tvivl om, at det er meget lettere at fastholde dit flotte vægttab og/eller din livsstilsændring på sigt, hvis du får styr på din søvn og væskebalance.

… og hey, nu er sommeren slut. I min optik er det allerbedste tidspunkt at komme igang med en livsstilsændring netop nu. Så kan du i ro og mag komme igang med de små ændringer, uden du mister pusten undervejs. Jeg oplever fra mange klienter, at det giver en ro, når de ved, at de har god tid til at opnå det givne mål. Held og lykke, og jeg glæder mig til at følge med i dit forløb.

♡♡ ML

 

 

 

Posted in blog, Sundhed

Relaterede indlæg

@marielouisecramer

Seneste fra Instagram