Opskrifter

Sunday pancakes

Jeg er pjattet med pandekager – og her en ny opskrift til samlingen. I denne opskrift tilsætter jeg chiafrø, og jeg sætter pandekagedejen i køleskabet aftenen forinden, så chiafrøene kan suge væsken fra mælk og æg til sig. Pandekagerne smager skønt – både alene, men også med topping (skyr, frugt, mandler, chokolade og lign.) Pandekagerne er også geniale dagen efter som en lille eftermiddagssnack.

Ingredienser til 16 små pandekager

  • 3 bananer
  • 3 æg + 3 æggehvider (evt. 4-5 hele æg)
  • 2 spsk. chiafrø
  • 4 spsk. havregryn
  • Lidt mælk
  • Kanel
  • 1 tsk. salt
  • Kokosolie

Fremgangsmåde

  • Kom banan, æg, æggehvider, chiafrø, havregryn, mælk, kanel og salt i en skål og blend ingredienserne sammen. Din pandekagedej må gerne være relativ flydende – husk på, chiafrøene suger 12 x egen vægt til sig.
  • Sæt pandekagedejen i køleskabet aftenen før, du skal bruge dem. Alternativt 3-4 timer før.
  • Næste morgen: kom kokosolie på panden og steg et par pandekager af gangen.
  • Velbekomme 🙂

IMG_0035IMG_0034

Posted in blog, Opskrifter

Relaterede indlæg

@marielouisecramer

Seneste fra Instagram