Træning

Kvinde, kend din kropshævning

Kvinde – kend din kropshævning

Rigtig mange kvinder ønsker at lære at lave kropshævninger, men hvorfor? Jeg har spurgt en række af mine kvindelige klienter, som alle fremhæver, at det viser styrke og overlegenhed at være i stand til at trække sig selv op. Jeg kunne ikke være mere enig – og jeg husker tydeligt første gang, jeg lavede min første chinup. Fed følelse, netop fordi jeg følte mig stærk!

I samarbejde med Jacob Beermann har jeg lavet et online kursus til kvinder, som ønsker at mestre kropshævninger. Nedenfor har jeg skrevet lidt omkring programmet, så du kan få en indsigt i, hvad du får, hvis du køber hvor program.

Hvem henvender programmet sig til?

Pogrammet henvender sig både til dig, som endnu ikke kan lave én kropshævning (chinup/pullup), men det henvender sig også til dig, som ønsker at tage dine kropshævninger til næste niveau. Dvs. uanset hvad dit udgangspunkt er, så er vi klar til at tage dig til næste niveau 🙂

Hvilke pakker kan du vælge imellem?

Du kan vælge imellem tre forskellige pakker, henholdsvis small, medium og large – hvoraf vores mediumpakke er den mest populære.

Skærmbillede 2016-03-01 kl. 16.20.00

Hvad indeholder kurset?

Når du køber kurset, får du adgang til et site, hvor du kan hente alt materialet, henholdsvis:

  • E-bog, med al nødvendig information forud for opstart af din træning.
  • Træningsprogram med 3 x træning/uge (fase 1-4)
  • Træningsprogram med 4 x træning/uge (fase 1-4)
  • Træningsprogram med 5 x træning/uge (fase 1-4)
  • 15 forskellige videoer, hvor Jacob og jeg gennemgår forskellige varianter af chinups og pullups, typiske fejl, hjælpeøvelser mm.
  • Bonus e-bog, med info om søvn, kost & stress.

Skærmbillede 2016-03-01 kl. 16.26.44

 

Hvordan kommer du igang?

Efter du har købt kurset på følgende link, får du tilsendt en mail, hvori du modtaget et link til vores site, hvor du kan se det fulde program – dvs. e-bøgerne, instruktionsvideoerne samt træningsprogrammerne.

Hvad gør du herfra? Jeg vil anbefale dig, at du starter med at hente e-bogen, ‘Kvinde, kend din kropshævning’, så du kan danne dig et overblik over programmet. Derefter bør du se alle instruktionsvideoerne igennem. Hvis du gerne vil igang hurtigst muligt, vil jeg anbefale dig at se de første to videoer, henholdsvis: #01 Introduktion af program, og #02 Typisk fejl.

Hvor mange gange om ugen ønsker du at træne?

Herfra skal du spørge dig selv, om du ønsker at træne 3, 4 eller 5 gange om ugen. Det er vigtigt, at du er realistisk, men samtidig skal du også have i baghovedet, at hvis du virkelig ønsker at blive god til at lave kropshævninger, så kræver det flest mulige træningspas pr. uge. Når du har besluttet dig for, hvor mange gange om ugen du ønsker at træne, skal du have fastsat dit udgangspunkt, dvs. om du skal starte i fase 1, 2, eller 3. Faserne er inddelt på følgende måde:

  • Fase 1: Jeg kan endnu ikke lave 1 kropshævning
  • Fase 2: Jeg kan tage 1-4 kropshævninger
  • Fase 3: Jeg kan tage 5-10 kropshævninger

Dvs. uanset hvilket udgangspunkt du har, så har vi et program, som passer til dig og dit niveau.

Test dit udgangspunkt

Jeg vil anbefale dig, at du tager et smut ned i dit lokale træningscenter og laver en test, så du kender til dit udgangspunkt i chinups og pullups. Du vil typisk opleve, at du er en smule stærkere i dine chinups (underhåndsgreb) sammenlignet med dine pullups (overhåndsgreb). Du vurderer selv, om du ønsker at fastsætte dit udgangspunkt ud fra det antal chinups eller pullups, du kan tage.

Næste skridt er at hente træningsprogrammet, som passer til dit udgangspunkt, og antallet af træningspas pr. uge. Herfra er der kun én ting til gøre – pak din træningstaske, og kom igang med dit nye træningsprogram i en fart 🙂

Hvordan er træningsprogrammet opbygget?

Træningsprogrammerne består udelukkende af rygøvelser – typisk tre forskellige øvelser til hvert træningspas. Det tager ca. 20 minutter at gennemføre et program, hvorefter vi anbefaler, at du går igang med din øvrige træning.

Hvor ofte skal du teste?

Du er med garanti top motiveret, når du først har hentet programmet, og efter nogle ugers træning, så stiger interessen for at se, om du allerede er blevet stærkere. Spørgsmålet er, hvor ofte bør du teste? Jeg vil anbefale dig, at du tester efter 6. til 8 uger – ikke oftere. Du skal huske på – du bliver ikke stærkere af at lave max-test hele tiden. Hvis du følger vores træningsprogram med den beskrevne RPE (du finder mere info om RPE i e-bogen og instruktionsvideoerne), så garanterer vi dig styrkemæssig fremgang. Et godt råd herfra er, at du har tålmodighed og tillid til processen – og inden du ser dig om, så er du klar til at rykke videre til næste fase.

Hvor lang tid kan du træne efter træningsprogrammerne?

I træningsprogrammerne har vi noteret ved hvilken RPE (træningsintensitet), du skal træne ved. Hvis du sørger for at følge programmet med øvelsernes tilhørende RPE, kan du træne efter programmet i lang tid – og fortsat opnå styrkemæssig fremgang. Træningsprogrammerne er altså udarbejdet på en sådan måde, at du kan følge programmerne, indtil du når + 10 kropshævninger.

Facebookgruppen

Vi har lavet en facebookgruppe med samme navn: Kvinde, kend din kropshævning. Når du har købt programmet, er du velkommen til at tilføje dig vores gruppe. Herinde er Jacob og jeg klar til at besvare alle dine spørgsmål, og vi glæder os til at følge din udvikling.

STÆRKE HILSNER HERFRA

Posted in blog, Træning

Relaterede indlæg

@marielouisecramer

Seneste fra Instagram