Fertilitet & graviditet

Vlog 8 – spørgerunde 2

Så er det blevet tid til endnu en vlog, som jeg nu laver dem – uredigeret og med lidt vrøvl hist og her. Det havde måske været meget tjekket, hvis jeg filmede med mikrofon, godt kamera og klippede mine ‘øhh’ og ‘hmm’ fra – men sådan bliver det altså ikke. Pt kører jeg en lille spørgerunde, hvor jeg besvarer nogle af de mange spørgsmål, I har til mig. Har du ikke hørt min seneste vlog endnu, hvor jeg svarede på en del spørgsmål, finder du den HER.

Næste vlog finder du nedenfor. I denne vlog deler jeg både personlige tanker, fif og gode råd til dig der kæmper, og til dig der savner gode råd til håndtering af pårørende, der går går i behandling. Magter du ikke at bruge 20-25 minutter på at se på mit ansigt, så stik telefonen i lommen og ‘lyt til mig’ – måske mens du går en lille tur. Så får du både bevæget dig og lyttet med. Det er da smart 🙂

Go lytning – og glædelig jul lige straks ♡♡

XX ML

Posted in blog, Fertilitet & graviditet

Relaterede indlæg

@marielouisecramer

Seneste fra Instagram