Fertilitet & graviditet

Vlog 3 – Kønsscanning

I går landede Lars og jeg fra vores længeventede bryllupsrejse. Vi havde to fantastiske uger i italien. Vi tog direkte fra lufthavnen til Torvehallerne for at få en bid frokost, og derefter tog vi videre til en privatklinik inde i byen for at få en kønsscanning. Til nakkefoldsscanningen kan du få at vide, hvilket køn du venter, men fertilitetslægen fra Trianglen sagde til os, at det ikke er altid de gør det, netop fordi scanningen er så tidligt, at folk stadig kan nå at få fjernet barnet, hvis kønnet ikke er som forventet. Skræmmende!

Vi var til nakkefoldsscanning den 14. september, og her sagde jordemorderen, at hun havde en ret klar idé om kønnet. Her var jeg gravid i 13. uge., og normalt plejer man at sige, at kønnet kan bestemmes fra 14 fulde uger. Næste scanning via det offentlige er i uge 20 – den såkaldte ‘misdannelsesscanning’, og her får du kønnet at vide. Både Lars og jeg var ret nysgerrige på kønnet, så vi besluttede os for at betale 500 kr. for en lille ekstra scanning.

SE OGSÅ: har du endnu ikke set min vlog nr. 1 og 2? Så se dem her HER og HER.

Anyways. I går var vi til scanning (uge 15), og kønnet er nu blevet bestemt. Mere vil jeg ikke sige – men se med i næste vlog, som kommer nedenfor 🙂

Endnu en gang – tak fordi du følger med

♡♡ Marie Louise

Posted in blog, Fertilitet & graviditet

Relaterede indlæg

@marielouisecramer

Seneste fra Instagram